-
Iftiraya uğradim
Merhaba
Değerli vaktinizi aldığım için çok özür dilerim.Geçen gün talihsiz bir olay yaşadım.ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen yardım.Kız kardeşim psikolojik sorunları olan ve sürekli hastaneye yatarak psikiyatri ilçları kullanan birisidir.daha önceden ayrılıp boşandı ve bebeklerini tıp fakültesinde aldırdı(tıp fakültesinde dosya ve kayıtları mevcut) o gün bugündür kim evlense yada çocuğu olsa düşman gibi yaklaşıyor.banada aynısını yaptı geçen sene eşime düşman oldu.(bu arada eşim engelli) sürekli hakaret ve tehtid mesajları çekerek ayrılmamızı o kızı boşayacaksın ailemize uygun değil,çarpık çurpuk yürüyor vb.yazılar yazmaya başladı.biz pek kulak asmadık.1 ay önce bir kızım oldu,kardeşimle ve ailemle hakaret ettiği için görüşemiyorduk. birgün eşim annemle babamı çağır ne oluşa olsun torunlarını görsünler dedi.bende o gün çağırdım.Aksama kadar hiç bir sorun yoktu .sohbet edildi.yemek yenildi. ve ben saat 22:00 da işe gittim.Arada 1 ay sonra beni ve eşimi karakola çağırdılar kendisini bize davet ettiğim gün asansörde bıçakla göğsünden ve kolundan yaraladığımı söyleyerek darp raporu almış ve şikayetçi olmuş.Annem ve babam karakolda benim öyle bir şey yapmadığımı kendisini evde meyve bıçağı ile çizerek karakola gittiğini ifade etmişler.Ben hiç bir şey anlamadım o gün ben asansöre pidecinin çırağı ile binmiştim.kendisi yıllardır asansöre binemez ve yoktu.eve girdiğimizde saat 19:00 dan 22:00 a kadar yaralı bir insan nasıl kan kaybı geçirmeden durabilir.evde annem babam eşim kayınpederim kayınvalidem vardı.elbisesinde tek bir kesik izi darp belirtisi yoktu.Bunlar anlaşılmazmıydı.üstelik bize 06/11/2017 tarihinde geldiler şikayete 07/11/2017 tarihinde giderek darp raporu almış.eşim ve ben ne yapacağımızı bilemiyoruz.çok kötü bir iftiraya uğradım.ceza alırmıyım.eşim çok korkuyor.sütü kesilecek diye endişe ediyoruz.ne yapmalıyım yalvarırım yardım edin :'(:'(:'(
Saygılarımla
-
Cevap: Iftiraya uğradim
Cvp verebilirseniz çok memnun olurum.gerçekten zor durumdayım.Böyle bir iftira karşısında yardıma ihtiyacım var.ne yapacağımı bilmiyorum.
-
Cevap: Iftiraya uğradim
Yardımcı olabilecek birisi varmı acaba ?