mahkeme soruşturmanın gizlilgini ve ozel hayatın gizliligini ihlal ediyor mu? yardım
Sanık olduğum bir dosya da ben insanlara kendime bilerek hakaret ettiriyomusum diye karşı taraf ithamda bulundu
Mahkemede kovuşturması devam eden tüm dosyalarının savcılıktan mahkemeye gönderilmesi için muzekkere yazdı
Bu durumda suç duyurusunda bulunsam bunu engelleyebilir miym? Soruşturma nın gizligi ihlali özel hayatın gizliliği ihlali suçu oluşmuş mudur cunku karşı taraf dosyayı incelediği zaman soruşturmaları görebilir. İçinde cinsel tacizden mağdur olduğum dosyalarda vardır. Dolayısyla özel hayatımda karşı taraf tarafından ogrenilebilir
Cevap: mahkeme soruşturmanın gizlilgini ve ozel hayatın gizliligini ihlal ediyor mu? yardım
Bizim bildiğimiz onlarca, söylediğiniz yüzlerce ,belkide esasında sayısını bilmediğiniz hakaret edilme durumlarınız savcılığa şikayet etme/edilme durumlarınız var(sadece bu forumdan değil başkaca forumlarda da var, daha önce bunu anlayan hatta söyleyen üyelerimiz de olmuştu).Karşı taraf bunun artık art niyetli olduğunu düşünmüş olacak ki bunu mahkemeye sunmuş mahkeme de dikkate almış ve olaya el koymuş anlaşılan(devam eden tüm durumlara hakim olma açısından).Hakikaten sonuç gelince hakimin yüzünü görmek isterdim:)Bu arada bunun çözümünü de suç duyurusunda bulunmakta aramışsınız.Bu bu şekilde engellenecek bir durum değil.
Cevap: mahkeme soruşturmanın gizlilgini ve ozel hayatın gizliligini ihlal ediyor mu? yardım
hocam savcılığa sikayet edilme durumum yok. sadece etme durumlarım var.
İşte her ne ise bu şikayetlerin artık normalin dışında olduğu maksatlı yapıldığı iddiaları ortaya atılmış, mahkeme de bunu anlayabilmek için gereğini yapmış.Yanlış yapılmış bir şey yok.
mesela ben normalin dışında maksatlı sikayet etme durumum yok
ben iyi olmayan insanların üzerine gidiyorum.
iyi olan terbiyeli insanlarla asla sorun yaşamıyorum mesela blabla da yolcu taşırım yolcuların yüzde 100 ü benim hakkımda olumlu puan vermiştir.
kötünün üzerine gidiyorum o kadar mazlum iyi niyetli insanlarla zaten sorun yaşayan bir insan değilim
son yorumunuz benim için önemli
Alıntı:
kinstd rumuzlu üyeden alıntı
mesela ben normalin dışında maksatlı sikayet etme durumum yok
Buna mahkeme harar verecek karşı tarafın iddiası bu.
savcılığa gidip şikayette bulunma işini çocuk oyuncağına çevirmiş bir tipsiniz belli ki. karşı tarafta bunu fark etmiş olacak ki mahkemeye böyle bir şey sunmuş ve hakim de dikkate almış. doğru olanı yapmış. kusura bakmayın ama daha dolandırılmadan dolandırılmış gibi davranıp suç oluşmuş mudur diye adliye yolu gözleyen bir insansınız. inşallah mahkeme karşı tarafı haklı bulur da hakkettiğinizi alırsınız. siz ve sizin gibi gereksiz insanlar yüzünden bu ülkede yargı çok ağır işliyor.
Alıntı:
kinstd rumuzlu üyeden alıntı
Mahkemede kovuşturması devam eden tüm dosyalarının savcılıktan mahkemeye gönderilmesi için muzekkere yazdı
Bu, mübaşirlerin yapabileceği bir iş değil. Muhtemelen adliye binasına forklift getirtirler. Davayı kaybederseniz bunun masraflarını da size yüklerler.