Zorla senet imzalattılar ve istifa etmezsem seneti icraya vereceklermiş
Ben Ankara'da özel bir eğitim kuruma öğretmen olarak başladım. işe başladıktan sonra bana kurucu zorla senet imzalattı. bu senet in bir hükmü yok ama herkese imzalatıyoruz sizde imzalayacaksınız dedi. imzalamaya karşı gelsem de bu sefer de işten atmayla tehdit etti işsiz kalmaktansa zorla imzaladım. 1 hafta sonra kurucu istifa etmemi aksi takdirde senet i icraya vermekle tehdit etti. ben istifa etmemiş olmama rağmen adıma istifa dilekçesi doldurup beni işten çıkarttılar. şimdi de arayıp istifa dilekçesini imzalamamı istiyorlar aksi takdirde senet i icraya vereceklerini söylüyorlar. bu konuda ne yapabilirim.
saygılarımla
istifa dilekçesi vermeden işten cıkarttılar
ben Ankara da bir özel eğit kurumunda öğretmenlik yapıyordum. kurucu benden istifa etmemi istedi bende etmeyeceğimi bildirdim. Bu seferde kurum benden istifa dilekçesi almadan beni istifa etti diyerek sgk dan çıkış vermiş. Bu insanlar yarın öbür gün adıma senet imzalayıp icraya verecek olurlarsa nasıl bir yol izlemem gerekli olur da senet in tarafımca düzenlenmediğini ispatlarım, yardım eder misiniz. teşekkürler.