Boşanma sonucu hakkımı alamıyorum
Sayın avukatlar ben karımdan anlaşmalı boşandım Bir arabam vardı hakim ikiye böldü ,eşim işyerinden tanıdıkları olduğunu arabayı satacağını söyledi inandım verdim karımdır sonuçta diye şimdi telefonlarıma cevap vermiyor.Arabanın yarısını alamıyorum.Haczede gidemiyormuşum öncelikle bunu sormak istedim neyapabilirim diye. eğer izin verirseniz bişey daha sormak isterim .Eşim ve annesi eve gelip bütün eşyalarımı kırdılar bişey diyemedim öyle aptal aptal bakakaldım (neden bilmiyorum)Elimde sigorta hasar raporu ve resimler var tazminat davası açsam ve kazansam yine haciz yoluyla alabilirmiyim yada siz bana bir akıl verirseniz duacınız olurum.
Cevap: Boşanma sonucu hakkımı alamıyorum
anlaşmalı boşanırken araç üzerine ortak bir kararınız yok muydu ? ayrıca aracı güvendim verdim neticede karım demek nedir artık eşiniz değil sokaktan geçen herhangi biri kadar yabancı size.böyle birine rızanızla anahtarları vermişsiniz. evinize verdiği zararı ve sizi aldatarak ortak olduğunuz aracı alıp vermediğiyle ilgili şikayetçi olmalısınız.
Cevap: Boşanma sonucu hakkımı alamıyorum
Anlaşmalı boşanırken hakim aracı paylaştırdı bu yüzden aracı satmak için verdiğimde çekinmeden verdim kanunen rahattım kaldı ki araç karımın üstüne olduğu için mecbur verdim ama şimdi devlet hakkım olanı almak için bana bir yol vermiyor haciz götüremiyorum herhangi ceza aldıramıyorum.karımın beni kandıracağı aklıma gelmedi bana çok iyi davranıp kandırdı ben hatamı zaten kabul ediyorum Diğer taraftan zaten evimi yıktıkları için şikayetçi oldum ve tazminat davası açıcam.Ama hakkım olanı almak için bir yol yokmu.Polis gidip alamıyormu avukat tuttum ama bişey yapamayız sadece trafikte yakalanırsa alırız diyor .Hem malımı alıkoydular hem evimimi yıktılar bide üstüne uzak durma kararı almışlar .Evliyseniz kendinizi benim yerime koyun kaç yıllık karınızın bunları yapacağı aklınıza gelirmi daha çok şeyler varda burda kimsenin başını ağrıtmak istemem.