Doktor hakkinda suç duyurusu
Selamın aleyküm
Bursa yüksek ihtisas hastanesindeki bir doktor hakkında yapmış oldugum suç duyursu bilirkişi kararıyla haksız oldugum çıkarılıp soruşturma izni verilmedi ben bu seferde bilir kişi hakkında tekrardan suç duyurusunda bulundum lakin gene yeni atanan bilirlikiş tarafından tekrar elimde belgeler varken şahitler varken gene haksız çıkarıldım.bu seferde ben 2 inci bilir kişi hakkında suç duyurusunda bulundum kaymakamlık makamı ret etti ve davamız istanbul 1 idare mahkemesine gitti mahkemede beni haklı bularak bilirkişinin yargılanmasına hükmetti. karar daha bana teblig edilmedi edildikten sonra ben nasıl bir yol izliyecegim bu konuda bana yardımcı olmanızı temenni ediyorum. sorunum baya büyük lütfen yardımcı olun kamu içinde görevini kötüye kullanan bu insanların yerine görevini layıkıyla yapan insanların gelmesini istiyorum garibanı ezen bu insanların cezalandırılmasını istiyorum 3 yıldır bizi süürndürdüler başkalarıda sürünmesin diye mücadele veriyorum yardımlarınızı bekliyorum tşkler
- - - Updated - - -
yokmu yardımcı olacak kimse
Cevap: Doktor hakkinda suç duyurusu yardimci olurmuusnuz rica etsem
İdare mahkemesinin kararını görmeden bir yorum yapmak zor. Ancak merak ettiğim, olay Bursa'da iken neden İstanbul İdare Mahkemesi'ne gitti dosya?
Idare mahkemesinin karari bilirkişiye soruşturma izin verilmesine karar verilmiştir oldu istanbul idare mahkemesine gitme nedeni bursada galiba bölge idare mahkemesi yok bende anlamadim
- - - Updated - - -
ARKADASLAR BU ARADA BÖLGE İDARE MAHKEMESİNDEN ÇIKAN KARAR ALEYHİME DOKTORU YARGILAMAK İÇİN BİLİRKİŞİYE YARGILAMA YOLUNU AÇTI TARAFLI BİR SORUŞTURMA YÜRÜTTÜGÜNÜ KANITLADIM MAHKEMEDE SORUŞTURMA İZNİ VERDİ
- - - Updated - - -
ACİL YARDIM LÜTFEN
lütfen nundan sonraki süreç ne olcak bu konuda beni aydınlatacak kimse yokmu