Akrabalarımın Terör suçları
Merhabalar, öncelikle konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açtım, konu yanlış yerde ise lütfen taşınsın.
Amca çocuklarım terör suçundan hüküm giydiler ve bu benim sık sık karşıma çıkıyor. Devlet dairelerinde kaç kere iş başvurusu yaptım ama sözleşmeli olarak beni işe almadılar (soruşuturmada amca çocuklarımın işlediği suçlar gerekçesi ile)
Hatta hayalim vardı savcı olmak istiyordum özel hukuk fakültesine gidecektim bu sebep ile gitmedim (önümde kesin engel olur diye)
Soyadımı değiştirmeyi düşündüm lakin köklü bir sülalem var. Köklü derken gerçekten dedelerim devletine, milletine saygılı, her zaman hak ve hukuk savunan, hatta olumsuz olaylara karşı devlete baş kaldırmak yerine boyun kıldan incedir diyen (devlet erkanı tarafından teşekküre nail olan) bir soyun adını değiştirmek ağrıma gider diye vazgeçtim.
Ayrıca benim de en ufak bir suç işlemişliğim veya vatanıma karşı en ufak bir olumsuz düşüncem olmadı ve olmayacak.
Bu soruna nasıl bir çözüm bulabilirim yardım ederseniz çok sevinirim...
Cevap: Akrabalarımın Terör suçları
Kardeşim bence bu sorununu basin yoluyla kamoyuna duyur yüzde 90 sonuç alirsin emin ol