karakol komutanin haksiz davranislari
Arkadaslar ben askerligimi jandarma eri olarak yapıyorum bulundugum karakolda komutan hizmet defterini bilgisayardan bana doldurtturuyor gunluk faaliyetlerin islemini yaptiriyor kendisi nobet yaziyo sisteme ben girip cikti alıyorum denetimli serbestlikten gelenlere ve suriyelilere ben imza attiriyorum ama kagitta kontrol eeden rutbeli yaziyor er değil ayrica jemus ve jabs sistemlerinden kimlik plaka sorgusu yaptırıyor birde pts ile komple ben ilgileniyorum normalde bu isleri rutbelinin yapmasi gerekmiyor mu ? Gerekiyorsa bu haksizlikla hukuki yollardan nasil mucadele edebilirim
Cevap: karakol komutanin haksiz davranislari
Alıntı:
GaaktuG rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaslar ben askerligimi jandarma eri olarak yapıyorum bulundugum karakolda komutan hizmet defterini bilgisayardan bana doldurtturuyor gunluk faaliyetlerin islemini yaptiriyor kendisi nobet yaziyo sisteme ben girip cikti alıyorum denetimli serbestlikten gelenlere ve suriyelilere ben imza attiriyorum ama kagitta kontrol eeden rutbeli yaziyor er değil ayrica jemus ve jabs sistemlerinden kimlik plaka sorgusu yaptırıyor birde pts ile komple ben ilgileniyorum normalde bu isleri rutbelinin yapmasi gerekmiyor mu ? Gerekiyorsa bu haksizlikla hukuki yollardan nasil mucadele edebilirim
Peki sen bunları yapmazsan ne yapacaksın?
Dostum eğer bu işler dağıtılmazsa hiçbir rütbeli iş yapamaz kafasını kaldıramaz zamanı yetmez.
Mecbur askerleri iş paylaşımı yapacak ve en güvendiklerinden birisini yazıcı tabiri ile yanında bulundurup önemli işleri yaptıracak.
Ayrıca örnek vereyim Astsubay aylarca uğraşır önemli bir konuda bir evrak hazırlar ve paşaya imzaya götürür ve imzalatır.
E şimdi 1 ay çalışıp didinen adam var bir de 2 sn. ayırıp imza atan bir adam var ve imza atanın ismi var ve o bu işi yaptı olarak görünüyor peki bu durumda ne olacak :)
Hukukçu değilim ama hiçbir sonuç alamazsın bu konuda.