Yüklü miktarlarda para harcadığımız online oyun kapatılıyor ne yapmalıyız
Merhaba Yüklü Miktrlarda Para Harcadığımız Oyun türkiye serverını kapatıyor ve benım gıbı bınlerce kısı magdur durumda paramızı geri alma şansımız varmıdır . çok ciddi paralar yatırdık .. yardımlarınızı bekliyorum .
Cevap: Yüklü miktarlarda para harcadığımız online oyun kapatılıyor ne yapmalıyız
Çok büyük ihtimal oyuna üye olurken şu okumadan imzaladığınız şeyde bu durum vardır ve hukuki olarak hiçbir şey yapamazsınız. Kaldı ki yazdığınızdan anladığım kadarıyla oyunun sahibi firma yurtdışında. Bu durumda size geçmiş olsun :)
Cevap: Yüklü miktarlarda para harcadığımız online oyun kapatılıyor ne yapmalıyız
teşekkür ederim ama ödenen mevlalar trilyonlarca para sadece benim ödediğim 10 bin tl nin üstünde benim gibi en az daha fazla paralar ödeyen 1,000 oyuncu vardır çok ciddi bir para akışı var şikayette bulunsak araştırmazlarmı acaba yada bir kaç arkadaş bir araya gelip avukat tutup üstüne gitsek bir sonuç alamazmıyız uğraştığımıza değmezmi
Çok net söylüyorum uğraştığınıza değmez. Dediğim gibi zaten üye olurken okumadan tikleyip geçtiğiniz üyelik sözleşmesi şartlarında mutlaka bununla ilgili bir madde vardır. Adamlar milyonluk oyun yapıp işin hukuki alt yapısını oluşturmadan size zaten böyle bir şey yapamaz. Kaldı ki firma yurt dışı firması yani siz basitçe bulunduğunuz yerin başsavcılığına gidip şikayetçi olsanız bile olay onlardan çıkacaktır.
Bence alternatif yollar arayın. Türkiye serverine kapatıp sizi başka yere mi alıyorlar ? Oyuna harcadığınız parayı çıkarmanızın başka yolu var mı ? bence bunları düşünün. Hukuken hiçbir şey yapamazsınız şu an. Harcadığınız paraların üstüne bir bardak su için derim.
Ayrıca burada bir suç bile yok. Adamlar sizi dolandırmamış, kandırmamış. Siz oyunu oynadığınız süre içinde paralar yatırmışsınız ve oyunda size o paraların karşılığı bir hizmet vermiş. Siz sırf bugüne kadar 10.000 TL yatırdınız diye adamlar Türkiye'den kar edemiyorsa ne diye hala serverini açık tutsun ki ? En fazla oyun kapandığında içeride paranız kalırsa onu talep edebilirsiniz. Ama bugüne kadar şu kadar harcadım oyunu kapatamazsınız diye bir şey diyemezsiniz zaten.
teşekkürler en iyisi suyu doldurmaya gideyim :) iyi forumlar
Sayın nogomi,
Bu oyuna sizin ödediğiniz toplam "mevla" ne kadar?
Turkiye sunucusunu kapatsa bile oyun devam ediyorsa sizin hesaplari baska bir sunucuya aktarmiyorlar mi. Sizde nasil bir magduriyet soz konusu? Bahsettiginiz oyunu az cok tahmin ediyorum ve arkasinda cok buyuk firma var ve uluslararasi calisiyor milyon dolarlar kazaniyor ve inanilmaz cirosu var. Boyle bir durumda sizi yuz ustu birakip hesaplarini siliyor mu? Bu oyunun uluslararasi forumlarinda bunu paylastiniz mi? Eger tahmin ettigim oyun ise evet 100.000 lira yatiran taniyorum. Kumar degil tamamen kurdugunuz bir sehirin baska sehirler ile savasmasi uzerine yani harcadiginiz parayi geri almiyorsunuz sadece sehriniz daha guclu oluyor ve daha etkili saldirip savunabiliyorsunuz ve bazi insanlarda hastalik derecesine gelmis bir oyun. Gozumle gordum adam karsimda bunu oynuyordu ve esini havalimanindan alacakti gece tam cikarken sehrine saldiri oldu ve gitmekten vazgecti esini aradi saldiri var gelemem dedi esi de ayni oyunu oynuyormus tamam sen gelme taksiyle gelirim dedi. Geceydi ve bulundugu yer havalimanina uzakti.