oto kiralama depozito iade sorunu
merkezi istanbul şirinevler olan bir rent a car firmasından 06/08/2017 tarihinde araç kiraladım.benden oluşabilecek trafik cezaları için 3000tl banka kartımdan çekilmek sureti ile aldılar. 6000tl lik kaza ve darbe oluşması durumları için senet imzalattılar.aracı 11/08/2017 tarihinde sorunsuz teslim ettim 6000tl lik senedimi geri aldım.3000tl lik depozitomu 21 iş günü içinde bir trafik cezam yoksa hesabıma geri göndereceklerini söylediler.fakat her seferinde tarih uzattılar telefonlara çıkmadılar bizde böyle araba yok diyorlar başka gün arabayı satmış olabiliriz ama sizin paranızı şu tarihte vereceğiz diyorlar.ölümlü kaza oldu aracımızda şirketimiz davalık hesaplarımız bloke diyorlar bir türü depozitom olan parayı geri vermiyorlar.internete şikayet sitelerinde bir çok kişi aynı firma ile aynı sorunları yaşadığını yazmış. ben bu durumda hangi yolu takip etmeliyim.şimdi yurt dışında yaşıyorum.olay yaz tatili için türkiyede olduğum zaman olmuş idi.
Cevap: oto kiralama depozito iade sorunu
Burdan bir avukat vasıtasıyla Tüketici hakem heyetine şikayet edebilir, icraya verebilirsiniz.