Aynı Anda Gelen 2 Maaş Haczi
İyi günler efendim benim iki kişiye senet ile borcum vardır.
İkiside alacakları için bana icra yolu ile dava açtılar ben ikisinede itiraz ettim aradan 20 gün geçti birisi pazartesi diğeri salı günü çalıştığım kuruma haciz göndermiş hangisinin haczi işleme koyulur böyle durumlarda takip günlerine bakılır mı acaba ? Yoksa kurumuma gelen ilk evrak mı önemlidir ?
Cevap: Aynı Anda Gelen 2 Maaş Haczi
İkisinin talebi de işleme konur. Birinin alacağı bittiğinde diğerine ödenmeye başlanır. Maaşınızın dörtte biri ile maaş dışı hakedişlerinizin tamamı dosyasına gider, maaşınızın 3/4'ünü siz alırsınız.
Şenol bey hangi şahısın teblikatı işlem görür acaba Pazartesi gelen mi yoksa salı günü gelen mi ? Hangisini 2. Sıraya alırlar.
- - - Updated - - -
Yani efendim ilk hangisine kesinti olur hangisini ikinci sıraya alır.
Bu sizi neden ilgilendiriyor ki?
Maaşa önce haciz koyana gider ilk kesilenler.
Efendim pazartesi beni icraya verenler dolandırmak istiyor beni bu yüzden sordum
Alıntı:
Roley rumuzlu üyeden alıntı
İyi günler efendim benim iki kişiye senet ile borcum vardır.
Alıntı:
Roley rumuzlu üyeden alıntı
Efendim pazartesi beni icraya verenler dolandırmak istiyor beni bu yüzden sordum
O kişiye de senet imzalayarak borçlandığınızı söyleyen sizsiniz. Borcunuz varsa dolandırılmak nasıl oluyor?
Benim anlamadığım icraya itiraz ettim diyorsunuz itiraz edildiğinde itirazım iptali davası açılması gerekmiyor mu? Nasıl icraya devam edebiliyorlar?