-
Kız Kaçırma
Merhabalar.
Yaklaşık 4 ay evvel henüz 18 ini doldurmasına 3 ay kala yani reşit olmasına 3 ay kala kız arkadaşımın rızası ile kendisini kaçırdım henüz köylerinden çıktıktan hemen sonra polis bizi durdurdu ve yakalandık karakola götürüldük orada ifadelerimizi verdik ve kız arkadaşım kendi rızam ile kaçtım onu seviyordum diyerek kısacası rızası ile kaçtığını beyan ederek kendisi ailesini istemediğini yetiştirme yurdunu seçerek ifade verdi ve beni de serbest bıraktılar. Şimdi baktım e devletten mahkeme başlamış ben sanık anne ve babası müşteki kız ise mağdur olarak görünüyor " Asliye ceza mahkemesi - iddianamenin değerlendirmesi sonrası açılış " diyor. Herhangi cinsel birliktelik filan olmadi ve elimde kızın kendi rızası ile kaçtığına dair mesajlar var kendisi adresi beyan ediyor yani bütün konuşmalar duruyor. Buradan bana herhangi bir ceza çıkar mı ? Kız mahkeme de ifadesini değişirse bu mesajlar bana delil olur mu ? Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.
-
Cevap: Kız Kaçırma
Her ne kadar Ailesi şikayetçi olsa veya şikayetinden vaz geçse Dava Kamu Davası olarak devam eder.
Dava sonucu tam olarak kestirilmesi mümkün olmasada İhtimal HAGB verilebilir.
Bu ARADA SİZİN YAŞ KAÇ