Eski Eşten Tehtit Hakkinda
merhabalar ben 2 sene once bosandim ve suan 2 Aylik yeni evliyim ..eski esimle sorunlu sekilde bosandik detaylarina girmeyecegim aileler arasi sknti ile fakat sorum su...eski esimden kalma yani kendi uzerine resmiyette bisi olmamasina ragmen ufak borclar vardi bunlari odememi istiyordu bende odemem dedm cunku kendisi bana maddi olarak daha fazla zarar verdi bunun icin suan ki esimle evlenmeden once ve evlendikten sonra ne zaman kendisi ve eski kayinvalidem yolda karsilassak surekli kavga dovus laf dalasi gibi olaylar oluyor ve biz gidip polise sikayetimizi veriyoruz..daha gecen hafta yine karsilastik evliyken esime ve bana agza alinmayavak kelimeler ve iste borcu odemezsn sana ve esine yapacaklarimi bilirim öldururm vsvs laflar sayip kavga cikti bizde polise verdik..biktm bu sekildr seviyesiz olaylardan bunlar icin bir ceza yokmu ciddi bir sekilde onceki olayda mahkeme bir ceza vermemis napmam lazim ciddi yaptirim icin...illa daha kotu birseymi olmasi lazim herkes onune geleni tehtit vs edip elini kolunu sallaya sallaya dolasabilir
Cevap: Eski Eşten Tehtit Hakkinda
Yargılama süreçleri biraz yavaş yürüse de bu tip tehdit hakaret ve şiddet olayları daha sonradan sanıkların canını çok sıkacak sonuçlara neden oluyor. Siz benzeri olaylarda yılmadan polis ve savcılığa şikayet etmeye devam edin ve aile mahkemesinden uzaklaştırma kararı almaya çalışın.