Üyeliğimin silinmesini rica ediyorum
Açıkcası TC kimlik numaramın burada kayıtlı olmasından rahatsızlık duyuyorum.Açılan eski konuların yorumlarını ve oradaki forum yöneticilerinin cevaplarını okuyup, her fırsatta ısrarla kişilerin bilgilerini kendilerinin isteyerek verdiğini dile getirmeleri ayrıca inatla üyelikleri iptal etmemeleri binbir bahane uydurmaları ciddi anlamda bende şüphe uyandırdı.Özetle artık bu siteye olan güvenimi kaybettim o yüzden kişisel bilgilerimin ve üyeliğimin silinmesini rica ediyorum.Gerçi dileğimin hoş görüleceğine zerre inancım yok ama hukuki yollardan bir çıkış yolu aramak zorunda kalmamak için önce bir site yönetimine sesimi duyurmak istedim.Kısacık bir vakit ayırıp yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap: Üyeliğimin silinmesini rica ediyorum
Uyeligin tamamen silinmesi , hic uye olmamişsiniz gibi bir duruma gelinebilmesi gibi bir şansiniz yok.
Dilerseniz uyeliginizi askiya alabilirim, yani siteden atabilirim. Bunun otesi , sizin bahane dediginiz, 1.den itibaren hic degismemis olan , 1000 kez daha belirtilerek 1001 e ulasan , 1002 yi duyacaginiz sebep olan " site kurallarimiz " geregi mumkun degildir.
Elbette bu konuda izleyebileceginiz hukuki yollara basvurma hakkinizi kullanabilirsiniz, bu sizin dogal , yasalarla korunmus hakkinizdir.
Bu konuda ne gibi haklara sahip oldugunuz , izleyebileceginiz hukuki yollar nelerdir gibi sorulariniz olursa, konu acarak ayni istekle gelip sonuc alamamis uyelerimiz ve konu hakkinda bilgisi olan uyelerimizin paylasimlarindan da faydalanabilirsiniz hatta.
Ha gene de derseniz, siteye girisimi engelleyin, uzaklastirin beni siteden,
atin beni siteden diyin, sizi kirmayalim isteginizi yerine getirelim.