Cevap: Bosanmak istiyorum
Zar zor anlayabildim yazdıklarınızı. Çocuğun videosunu at diyor atmıyorsunuz hatalı mısınız ? Değilsiniz çocuğunu görmeye gelir göstermezsiniz boşanma sürecinde sıkıntı olabilir. Boşanma davası için artık geç kalmayın hamile halinizle belki biraz yorulursunuz ama bu durumunuzda davada göz önünde bulundurulur. Eşinizin eve gelmemesi eve yeterli seviyede bakmaması ziynet eşyalarınızla borç ödetmesi ziynet eşyalarınızı istemesi ailenizden borç isteyip alamaması hakaret etmesi boşanmak için bence yeterlidir. Artık hangi nedene dayandırılır bilemiyorum ama anlattıklarınızı okudukça gerildim. Zaten yanlız yaşamaya geçinmeye alışmışsınız. Birde üzerine nafaka alır artık çocuklarınızla yaşarsınız.
Alıntı:
alphaRomeo rumuzlu üyeden alıntı
Zar zor anlayabildim yazdıklarınızı. Çocuğun videosunu at diyor atmıyorsunuz hatalı mısınız ? Değilsiniz çocuğunu görmeye gelir göstermezsiniz boşanma sürecinde sıkıntı olabilir. Boşanma davası için artık geç kalmayın hamile halinizle belki biraz yorulursunuz ama bu durumunuzda davada göz önünde bulundurulur. Eşinizin eve gelmemesi eve yeterli seviyede bakmaması ziynet eşyalarınızla borç ödetmesi ziynet eşyalarınızı istemesi ailenizden borç isteyip alamaması hakaret etmesi boşanmak için bence yeterlidir. Artık hangi nedene dayandırılır bilemiyorum ama anlattıklarınızı okudukça gerildim. Zaten yanlız yaşamaya geçinmeye alışmışsınız. Birde üzerine nafaka alır artık çocuklarınızla yaşarsınız.
Ben kararliyim bosanma konusunda ama onun tavirlarini anlamis degilim iste hem bugune kadar bosanma talebleri oldu benden asalayici sekillerde hemde gidelim temiz temiz anlasmali bosanalim bitsin bu is tarzinda defalarcasina maruz kaldim.simdide giderken yine bosan diyerek gitti kufurleri hakaretleri cabasi...simdide imi gundur bana baski yapiyo oglanin videosunu cek gonder diyerek bende gel kendir gor oda seni gorsun babasini bilsin tanisin dedim kacirmiyorum saklamiyorum .o yolladigim videoyla evlat ozlemini giderecekte oglum babasizligi neyle giderecek onun hakki degilmi ben bu dusuncede oldugum icin onunda babasini vorme hakkini korumak adina boyle davraniyorum acaba hukuken hatami yapiyorum onun celiskisindeydim.
Birde ben gel gor evladini deyince o sandiki ben onu gel barisalim dedigimi sandi bide kalkmis bana gelmem diye cvp atmis ben evladini gorsun diye acik kapi birakiyorum sanirim o diger hakaret ve bosanma taleplerini bise olmamis gibi davrandigimdan bunuda oyle saniyor .ki kararliyim ben en ihtiyac duydugum zamanlarda hamileligimde logusaligimda bile bile yanliz birakildim o tarafindan.artik cocuklarimi dusunuyorum.onun cikardigi sorunlarla beni soktugu pskolojik bunalimlarla cocugumla ilgilenemez ona yetemez hale geldim
Ve korkuyorum aslinda 15 aylik oglum karnimdakiler sag salim dogarsa onlarda ikiz mahkeme 3nude bana verirmi ben ayrilamam zaten sirf kendi icin yasayan aldigi kararlardan bile bana haber vermeyen kendi tabiriyle ozgur ruhlu birine evladimi nasil teslim edebilirim.evlatlarimdan kopmamak adina onun butun eziyetlerine katlanabilirmiyim acaba diyede cok dusuncelere daldigim oluyor.
Anlattıklarınızdan yola çıkarak
1. Ortada olmayan bir evlilik zaten kurtarılamaz.
2. Çocuğun videosunu istiyor göndermiyorsunuz. Belki hakim karşısında olumsuz bir izlenim versede gel gör demeniz herşeyi açıklıyor. Ayrıca hukuken bundan birşey çıkmaz.
3. Çocuklarınızın tekini bile alamaz. Kaldı ki bu karakterde biri başına çocuk alıp dert etmez.
Tüm yazışmalarınızı muhafaza edin. Bir avukatla görüşüp davanızı açın.