5 yaşında kızım var velayetini almak için yüzde kaç şansım var
merhabalar eşimle yıllardır süren sorunlarımız var 5 yaşında da bir kızım var eşim 4 senedir beni farklı farklı kişilerle aldatmakta olup sonuncusu da 5 ay öncesine kadar devam etti kanıtı ıspatı somut bir şekilde var hatta sonuncu da bir önceki ilişkisi gayet düzenli bir ilişki olup ayrılmak istediğinde karşı şahıs ayrılamazsın eşinden ayrıl diye baskı uygulamış devamında da eşime ve çocuğa zarar veririm diye tehdit etmiş eşimde bunu polis ve mahkeme aracılığı ile dava ya taşımış olup resmi kurumlarda ifadesinde eksiksiz olarak mevcut bu arada eşim 2 senedir devlet memuru bundan 5 ay önceki yasak ilişkisi de çalıştığı kurumdan birisidir bunun da ıspatı mevcut öte yandan son ilişkisi de patlak verince doktor a gitmek istediğini söyledi psikolog ( dürtü kontrol bozukluğu ) teşhisini koydu 4 tane ilaç başlattı bunun yanı sıra köşeye sıkıştuğında intihar eyilimi olan boşanırsan intihar ederim gibi söylemleri olan ( bunun da şahitleri var ) kreş i arayıp çocuğu anneanne den engellemeler kafasına göre pedagog a gidip daha ortada dava başvuru vs birşey olmadan pedagog eşliğinde çocuğu bana karşı örgütleme yanında çocuk ile hoca büyücü gibi şahıslarla görüşmeler bunlar gibi şeyler in ıspatı var çocuğa dayak atma ağzına kaşık kaşık biber koyma yeterince ilgilenmeme gibi şeyleri var
sorum şu ki ben evladımın böyle bir insanın yanında büyümemesi için bunca yıl boşanmadım yaşı itibari ile anne ye kalma olasılığı yüksekti birkaç ay içinde 5 yaşına girecek ben velayeti kazanabilir miyim şansım nedir yada hangi yolu izlemeliyim yardımcı olabilirmisiniz
Cevap: 5 yaşında kızım var velayetini almak için yüzde kaç şansım var
Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyim...
5 yaşında kız çocuğu
- - - Updated - - -
ben babayım
Çocuğun cinsiyetinin karırı etkileme durumu yok. Öncelikle şunu kabullenin ki kuvvetle muhtemel yaşı itibariyle annede kalma ihtimali var. Boşanma sebebinizinde doğrudan çocuğu ilgilendiren durumu yoksa -ki yok gibi görünüyor- velayet kararında bir etkisi olmaz. Velayet durumunu eğer eşinizin psikolojik durumu çocuk için olumsuz bir halde ise bu sosyal inceleme raporu hazırlanırken belirtirseniz doktor raporu talep edilir. Bu raporun sonucuna bakılır. İntihara meyilli ise ve bu durumu kanıtlayabiliyorsanız kararı etkiler. Bir çok şahısla ilişki halindeyse bu durumu onursuz yaşam olarak öne sürerseniz kararı etkiler. Çocuğa kötü davrandığını kanıtlarsanız kararı etkiler. Yinede velayet şansınızı yüzde olarak bu aşamada kimse netleştiremez.
bu saydığım her şeyin ıspat ı mevcut ek olarak hacı hoca büyücü işleri var giderken yanına çocuğu da alıp gidiyor kendi ağzıyla söylediği ıspatı var , çocuğa altına kaçırdı diye dayak atması var kendi ağzıyla yazdığı sms , intihar edeceğine dair sözleri canlı şahidi var defalarca çocuk senin olsun zaten bakamıyorum diye serzenişleri var , çocuğu bana bırakıp gecenin yarılarına kadar gezip tozmaları yazışmalarda mevcut