Cinsel saldırı, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma ve Ölümle Tehdit
Yıllardır şikayet etmememin tek sebebi olayı tamamen unutmuştum olmam. Bugün tesadüfen kendiminkine çok benzer bir olay okudum ve yaşadıklarımı en ince ayrıntısına kadar hatırladım. İnternetten araştırdım tecavüz, ensest gibi olaylarda nadiren de olsa kurbanların her şeyi unuttuğu olabiliyormuş. Yani dünyadaki bütün mağdurlarda olabilecek normal bir şeymiş. 11-12 yıl geçti. şimdi 30 yaşındayım. o zamanlar lise 2ye ya da 3e geçiyordum. yazın otostop çekmiştim. 40yaşlarında bir adam beni arabasına aldı, beni kaçırdı, gece karanlık olana kadar gideceğim yerle alakası olmayan uzun bir yol gittik, ıssız yerlere götürdü, aracı kilitledi ve arabada tecavüze uğramıştım. bu olaydan kimseye bahsedersem beni öldüreceğini söyledi ve o an ormanda bırakmakla kurtlara köpeklere yem olacaksın diye tehdit etmişti. Tam o sırada uluma havlama kuş sesi gibi birsürü hayvan sesleri geliyordu. Ben de çok korkmuştum ve her şeyi unutmuşum. sitenizden okuduklarıma göre şikayet hakkım yok zamanaşımı 8yıl yazıyor ama yaşımın 18'den küçük olması, birden fazla suçtan mağdur olmam ve olayı tamamen unutmuş olmam gibi sebeplerle şikayet hakkım olabilir mi diye sormak istedim. adamın adını dahi hatırladım. şuan hafızamı zorlasam iyice düşünsem belki plakayı bile hatırlarım ama çok iğrenç olduğu için düşünmek istemiyorum. cevap verirseniz sevinirim. bir şeyler yapmaya hakkım varsa kesin her şeyi yapacağım, en azından deneyeceğim kesin.
Cevap: Cinsel saldırı, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma ve Ölümle Tehdit
154 kişi okumuş bir Allah'ın kulu cevap vermemiş okuyanların hepsi vatandaş mı hiç hukukçu yok mu?
Bu yazıya cevap verilmemesinin sebebi var.Öncelikle cevap verenler hukukçu olmak zorunda değil.Bir hukukçudan cevap almak istiyorsanız bir avukatın ofisinde ücretini ödeyerek yardım almalısınız.Gelelim cevap verilmeme sebebine, yaşadığınız olay üzücü ve artık yapacak çok bir şey yok.Kanunen zaman aşımı dolmuş.Şimdi her hangi bir merciye 12 yıl önce böyle bir olay yaşamıştım ve o zamandan beri hiç aklımda yoktu bir anda aklıma yıllar sonra böyle bir şey geldi, bir şimşek çaktı derseniz ihtimal bunun daha başka bir travmaya belki bir rüyaya veya bastırılmış bir korkuya ait gerçekten olup olmadığı bilinemeyen bir olay olduğu düşünülecek.
Bence hukuki yardımdan ziyade öncelikle psikolojik bir yardım alın.Bir uzmanla beraber böyle bir olay varsa tüm ayrıntılarıyla çıkarmaya yaralarını sarmaya çalışın.Yasalarda yazana göre teorikte de pratikte de(adam kim adı yok sanı yok hangi araç hangi plaka yani hiç olacak tarafı yok) maalesef buradan hukuken bir şey çıkmaz.Geçmiş olsun.
Kafanızı bir yere vurmadıysanız nasıl unuttunuz ??