-
Elektirk
Benim sorunum elektrik tedaş yetkilileri isyerime gelip kaçak aradılar bişey bulamadilar sonra bana saati sokmeleri gerektiğini ama güzellik yaparsam sokmiyeceklerini söylediler bende bir sıkıntım yok sokebileceklerini söyledim saati sokup gotuduler 15 gün sonra bana 10300 tl ceza kesildi itiraz etmek istedim borç odenmeden itiraz olmaz dendi 10 taksit yaptım 8 taksit ödedim işlerim bozuldu dükkanı kapattım ailece corlu ya yerlestik çocuklar okula başladı evimizin elektirigi suyu eşimin üstüne yaptım corluda 1sene kaldık geri istanbula döndüm evim dükkanın üstü dükkanı çalıştırmaya karar verdim saati sokmusler tedasa gittim borç 5300 tl olmuş sıfır saat aldım taktım 1 hafta çalışmadan tedaş geldi geriye dönük 280000 tl daha ceza daha yedim yine itraz ettim corluda ikamet ettiğimi muhtardan kagit aldım elektirk su faturalarını getirdim itraz kabul olmadı mahkemedeni beraat ettim ama sabıkalı oldum suan çalışıyorum masimin 4/1 kesiliyor borç faizle yuzbin tl bina dedemin adına dairede elektrik yok dükkanda yok komsumla ortak kullanıyorum borcu bi şekilde oduyorum tekrar abone olabirmiyim saygilarimla
-
Cevap: Elektirk
Burada ne yazdýðýný çözebilseydik yardýmcý olmaya çalýþýrdýk