Cevap: Sanal Şantaj Yaptım
Sanki kurban kendinizmişsiniz gibi yazmışsınız. Belli ki bazı davranışlarınızdan dolayı kızı korkutmuşunuz ve sizden ayrılmış ve Türkiye'ye geleceğini sizden saklamak istemiş. Siz de yaptığınız davranışlarla onu haklı çıkarmışsınız. Gerekçeli karar yazıldıysa mahkeme kaleminden gidip öğrenebilirsiniz kararı. Umarım aklınızı başınıza almanızı sağlayacak bir ceza alırsınız. İyi günler.
Alıntı:
CanCi rumuzlu üyeden alıntı
Sanki kurban kendinizmişsiniz gibi yazmışsınız. Belli ki bazı davranışlarınızdan dolayı kızı korkutmuşunuz ve sizden ayrılmış ve Türkiye'ye geleceğini sizden saklamak istemiş. Siz de yaptığınız davranışlarla onu haklı çıkarmışsınız. Gerekçeli karar yazıldıysa mahkeme kaleminden gidip öğrenebilirsiniz kararı. Umarım aklınızı başınıza almanızı sağlayacak bir ceza alırsınız. İyi günler.
Cevap için teşekkür ederim fakat kızın gelmeyeceğini söylemesinin sebebi ailesi köyden tanıdığımız birisi ile evleneceksin diye diretmişler ne kadar doğru bilemem kendi söylediği cümle bu.
Sanal ve yahut başka her türlü şantaj büyük suç, ondan da önce büyük ayıptır. Her ne olursa olsun benim anladığım kız size güvenmiş, siz ise ayrılınca onu haklı çıkartıp şantaj yapmışsınız. Ayrılmasında hiçbir sorun yokmuş, kurtulmuş diyeceğim neredeyse. Bir anlık sinirle hareket etmemek gerekiyor.
Rabbim ıslah eylesin. Üst üste ağır suç işlemişsiniz.