Kentsel dönüşüm dairemin konumu
Merhaba arkadaşlar sitemiz kentsel dönüşüm olacak toplantıda dairemin konumu belirlendi.
Şu anki konumum iki cephemin önü (25mt+5mt) ortalama 20mt kadar açık - site içinde hiçbir daireye bakmıyor - bir bölümü doğuya bir bölümü batıya baktığı için güneş sabahtan akşama kadar güneş görüyor
Fakat inşaatı yapan firma SPK ile belirlenmiş olarak belirtip bu 25 mtlik geniş cepheyi site içerisinde bloğa baktırmış. dairemi artı güneş görmeyecek pozisyona getirmiş.
itiraz etmek istiyorum bu şekilde kabul etmeniz gerekiyor diye açıklama yapıyorlar.
Sizden ricam böyle bir durumda nasıl bir yol izlemeliyim sonuçta bu şekilde dairemi istemiyorum. Dava mı açmalıyım?
Şimdiden teşekkürederim
Cevap: Kentsel dönüşüm dairemin konumu
İtiraz ederek ve hatta gerekirse dava açarak en azından müteahhit firma hissesine düşecek dairelerden birinin tarafınıza verilmesi stratejisi en mantıklı çözüm olsa gerek.
Cevap: Kentsel dönüşüm dairemin konumu
Alıntı:
Av.Basri Gungoren rumuzlu üyeden alıntı
İtiraz ederek ve hatta gerekirse dava açarak en azından müteahhit firma hissesine düşecek dairelerden birinin tarafınıza verilmesi stratejisi en mantıklı çözüm olsa gerek.
çok teşekkürederim Avukat bey peki Mahkeme bilir kişi gönderip mağduriyet tespiti yapar mı? Müteahhit firma SPK firması ile puanlama yapılarak verildi diye açıklama yapıyor. fakat benim cephedeki tüm blok sakinleri durumdan şikayetçi bu SPK firmasının kararı mahkeme sonucunu etkilermi? tekrar sağolun iyiçalışmalar