Bir dosyayı yapılndırdım başka dosyadan icra yapılır mi
Merhabalar. Üzerime açılmış icra dosyaları var. Hepsini ödemek istiyorum ama malum gücüm yok. Şimdi bir tanesini yapilandirdim ve taksitlerini zamanında düzgün ödüyorum
Fakat öteki dosyalardan dolayı sürekli avukatlar arıyor ve taahhüt yapalım yada icraya geleceğiz diyorlar. Şimdi sorum şu bir dosyam yapilandirmadayken ikinci dosyadan icraya gelirler mi yada avukatla nasıl bir taahhüt yapmalıyım. Birinci bitmeden ikinciyi ödeyecek gücüm yok.
Cevap: Bir dosyayı yapılndırdım başka dosyadan icra yapılır mi
Maaş haczi ile mi ödemiyorsunuz değil mi yaptığınız ödemeleri?
Hayır icra dairesinden taahhut yaptım ve taksitle avukata elden oduyorum
Maaş hacziyle maaşa haciz uygulayabilirler.Yani maaştan 2 bankaya kesinti yaşamış gibi bir durum ortaya çıkar.Maaş haczi olsaydı diğerleri mecbur sıraya girecekti.Diğer haciz aşamaları tabi ki devam edecektir.Varsa taşınmaz haczi,taşıt haczi veya eve icra memuruyla gelme gibi durumları etkilemez o hakları devam eder karşı tarafın
Hmm teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz icin
Taahhütle ödemelerde bir takım indirim yada pazarlık payı olabiliyor o anlamda avantajlı ama hem onu öderken hemde maaş hacziyle maaştan 2 kesinti gibi bir durum ortaya çıkıyor.Maaş hacziyle ödemek her zaman daha avantajlı o yüzden :) (İndirim vs olmaz tabi)