İcraya Verilecek Senette Borçlunun Tc numarası yazılı olması gerekir mi ?
2 sene önce bir tanıdığıma iş yapacağız diye bir miktar para verdim. Ama söylediği tarihte paramı vermedi. 2 senedir paramı alamıyorum. Bende senedi mevcut. Bununla birlikte icraya vereceğim. Fakat senette borçlunun Tc numarası yazmıyor. Senette borçlunun Tc numarası gerekli mi? İcraya versem senetle birlikte paramı geri alabilir miyim?
Cevap: İcraya Verilecek Senette Borçlunun Tc numarası yazılı olması gerekir mi ?
Sorunuzun tam cevabı olmamakla beraber bildiğim kadarıyla borçluya ilişkin sadece imza kısmının borçlu tarafından doldurulmuş olması gerekir. Diğer bilgileri siz kendiniz elinizle doldurabilirsiniz.
Cevap: İcraya Verilecek Senette Borçlunun Tc numarası yazılı olması gerekir mi ?
Senette borçlunun kendisi ismini ve soy ismini, adresini kendi el yazısıyla yazdı. İmzasını da attı. Tc numarası bende mevcut. Senede biz yazarsak bir sorun teşkil edip etmemesi konusunda şüphe ettim. Teşekkür ederim. Birde senedin geçerlilik süresi varmıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Siz dokunmadan avukata verin. Senet üzerinde yazmasına gerek yok.