Boşanma davası , yüksek nafaka ve tazminat isteği
Merhabalar Bosanma davam surmekte Şiddet hakaret tehdıt Vs Bır cok nedenden dolayı tedbır kararı ıle uzaklastırma cıkardım ve davamı actım 4Senelık evlıyım sormak ıstedıgım esimin aylık gelırı 30 veya 40 bin aile sirketlerinde calısıyorlar babasının adına hersey ama yasadıgım ev ve bındıgımız araba oldukca lüks sımdı cekısmelı dava actım yuklu tazmınat ve ıkı cocuguma yasları 3ıle 2 aylık yuklu nafaka ısteyecegım ama uzerıne bırsey olmadıgı ıcın zorluk yasarmıyım sadece sırket ıslerını halletmesı ıcın babasının verdıgı vekalet vr lutfen benı aydınlatırmısınız nasıl bır yol ızlemelıyım bu kadar varlık ıcınde cok az bır nafaka ve tazmınatmı alırım ??Yoksa sıstem degıstımı
Cevap: Boşanma davası , yüksek nafaka ve tazminat isteği
Çok iyi etmişsiniz. Kocanızdan kurtulmak istiyorsunuz ama maddi imkanlardan vazgeçemiyorsunuz. Çocuklarınız için tatmin edici iştirak nafakası almak ve bir iş bulup kendi ayaklarınız üzerinde durmak gibi onurlu bir duruş sergilemek yerine yüklü bir tazminat ve nafaka beklentisi içindesiniz ve burda tüyo istiyorsunuz.
İstediğiniz kadar Tazminat Nafaka veya herhangi şeyler isteyebilirsiniz.
Burda önemli olan Eşinizin üzerinde kayıtlı olan mal varliğidir.
Eşiniz Babasının Yanında Çalışan bir eleman olarak maaşlı bir personel görünürse aldığı maaş üzerinden Hakim karar verir.
4 Yıl içinde alınmış mal veya Katkı sağlamış iseniz ispat ederek bunlardan talep edersiniz.
Size Tavsiyem Aile Hukuku ile ilgili Avukat Tutunuz
Darp aldatma vs gibi şeylerden Tazminat Talep edebilirsiniz
Eşinizin babasının annesinin yada ailesinin mal varlığı sizin açacağınız boşanma davasında konu olamaz
Eşinizin belgelenebilir geliri ve mal varlığı üzerinden tazminat ve nafaka belirlenecektir. Sizde evlendikten sonra edinilmiş mallar üzerinde hak iddia edebilirsiniz ve bu mallarında yüzde 50 si kanuni hakkınızdır