esitlik esaslarina aykiri
Benim sevgilimin is yerinde suriye asilli bi vatandas bicaklaniyor bicaklayan kisi 15 yasinda sevgilimi sabah aksam 2 gun imza atmak sartiyla birakiyolar diger cocugu tutukluyorlar sevgilim imza atmak icin gittiginde savci karara itiraz etmis bugun karakoldasin yarin hakim karsisindasin demisler ve tutukladilar bicaklanan adam 3 yerinden bicaklandi 1 karin 2 sirt ic kanama gecirdi yogun bakima alindinama su anda durumu iyi savcinin itiraz sebebide esitlik esaslarina aykiri olusu olayda bi kamera goruntusu yok ama deliller alindi ayrica bicaklananda sevgilimin bicakladigi yonunde ifade verip sikayet etmis ne olacak bu durumda
- - - Updated - - -
Neden kimse bi bilgi vermiyor
Cevap: esitlik esaslarina aykiri
Bıçaklayan kişi neden yalan söylüyor olabilir?
Siz bıçaklayanın 15 yaşında bir kişi olduğunu nereden öğrendiniz?
İs yerinin eski sahibinin ogluymusncocuk
- - - Updated - - -
Olayda sevgilimin is yerinde oluyor
- - - Updated - - -
Bicaklanan kiside is yerinde calisan suriyelinin akrabasi
- - - Updated - - -
Bende anlatilanlari diyorum o baska sehirde ben baska elim kolum bagli nolcagini merak edip internette burayi gordum sormak istedim
Attim geldi sanirim
- - - Updated - - -
Neden o arkadasin attigi mail adresi silindi bi sorunmu var ben siteye yeni uye oldumda?
Alıntı:
lugesya rumuzlu üyeden alıntı
Attim geldi sanirim
- - - Updated - - -
Neden o arkadasin attigi mail adresi silindi bi sorunmu var ben siteye yeni uye oldumda?
Forumlarda bir kişi bir soru sorar, birileri ona cevap verir, sonra aynı sorunu olan başka kişiler bu bu sitede sorularının cevaplarını bulurlar.
Ama eğer soru sorup cevapları e-posta ile gönderirsek, aynı sorunu olan başka kişilerin işine yaramaz. Site / forum işe yaramaz bir hale gelir.
Forumların amacı e-posta alışverişi değil, bilgi alışverişidir.
Faydalı bilgiler teşekkürler