izale i şuyu mahkemesinin uzaması
herkese merhabalar, benim bir sorum olacak bizim yaklaşık 480 m2 arsamız var içinde müstakil bir ev var ve bu arsanın 300 m2 si bize ait şuurlu bir arsa biz bu arsa içim bir müteahhit ile iki buçuk daire karşılığında anlaştık ve şuurlu 165 m2 yi müteahhit kendisi aldı bu 165 m2 içerisinde belediyenin, şahısların yerleri falan vardı parça parça idi ve 15 m2 yer kaldı oda şahıslar arasında parça parça ve onları almaya çalışıyor müteahhit buraya kadar her şey normal ancak müteahhit bu yerlerin sahipleriyle anlaşamadı ve izale i şuyu mahkemesi açtı bizim adımıza ve sürekli mahkeme sonuçlanmadı diyerek uzatıyor
yaklaşık 10 sene oldu ve daha biz bekliyoruz sürekli yer sahiplerinin ölüp varislerine kaldığını ve bu varislerin çok fazla olduğunu söylüyor bizde kirada oturuyoruz zararımız gün geçtikçe artıyor benim sormak istediğim müteahhit bizi oyalıyor mu bende bir araştırma yaptım mahkeme devam ederken hak sahiplerinden birisi öldüğünde noterden varisleri için bir yazı çıkartılıp mahkemenin devam etmesini sağlaya biliyor muşuz böyle bir şey var mı onu öğrenmek istiyorum biz izale şuyu mahkemesi açsak en fazla yer bizde olduğu için alma önceliği bize tanınır mı yoksa en fazla para veren mi alır yeri birde sözleşme babamla amcamın üzerine anlaşmayı onlar yaptığı için inşaatın yapılmasıyla ilgili hiçbir tarih koymamışlar bizde bir hak talep edemiyoruz uzuyor sürekli cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.
Cevap: izale i şuyu mahkemesinin uzaması
En fazla parayı veren alır. Ancak en fazla hisse sizde ise, siz sadece size ait olmayan kısmı alacağınızdan, diğerlerinin her birine göre daha az para vererek alabileceğiniz için avantajlı durumdasınız.
Cevap: izale i şuyu mahkemesinin uzaması
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için