Sitede Erdoğan Kırcalı'nın konuları kilitlemesi
Sitede farklı başlıklarda konu açılıyor,
Erdoğan Kırcalı tarafından bu konular keyfi olarak kilitleniyor.
Bu site herkesin hukuki sınırlar çerçevesinde tartışabileceği bir forum değil mi? Yoksa bu kişinin canının istediği konular mı tartışıyor.
https://www.hukuki.net/showthread.php...il-Sinavi-Dava konu başlığını bu şekilde mağdurlar okurda yardımı olur diye açmıştım.
He zamanki gibi Erdoğan Kırcalı soru sorup konuyu kilitlemiş.
Konuda bir küfür yada hakaret mi varda konuyu kapatıyorsunuz?
Kendi kendinize konuları kilitleyecekseniz hesabımı kapatın ve kaldırın.
Cevap: Sitede Erdoğan Kırcalı'nın konuları kilitlemesi
Alıntı:
damiler rumuzlu üyeden alıntı
Sitede farklı başlıklarda konu açılıyor,
Erdoğan Kırcalı tarafından bu konular keyfi olarak kilitleniyor.
Bu site herkesin hukuki sınırlar çerçevesinde tartışabileceği bir forum değil mi? Yoksa bu kişinin canının istediği konular mı tartışıyor.
https://www.hukuki.net/showthread.php...il-Sinavi-Dava konu başlığını bu şekilde mağdurlar okurda yardımı olur diye açmıştım.
He zamanki gibi Erdoğan Kırcalı soru sorup konuyu kilitlemiş.
Konuda bir küfür yada hakaret mi varda konuyu kapatıyorsunuz?
Herkes elbette konu açabilir, açtığı konuya gelen yanıtları beğenmeyebilir de.
Beğendirme garantili yanıt verilir şeklinde bir taahüdü de yok sitenin.
Açtığınız konuya verilen yanıtlarla ikna olmamış, farklı açıdan da bakıyor , başka noktaları görüyor da olabilirsiniz, ama;
Alıntı:
Davama iyi çalıştım. Kim ne derse desin haklıyım :)...
derseniz, her kim ne yanıt verirse versin ben bildiğimi okurum drseniz, doğal olarak sorarlar o zaman burada ne işin var arkadaş diye.
gene doğal olarak ta hangi sitede buna benzer bir yanıt verseniz, sitedeki yetkililer de , yanıt veren kişilere düpedüz SAYGISIZLIK olarak değerlendirilip açtığınız konu kapatılabilir .
Ben de öyle yaptım, keyfi değil, işin keyfini kaçıran, yanıt verenlere karşı saygısızlık olarak değerlendirdiğiM tarzınız nedeniyle konunuz kilitlenmişti.
Alıntı:
...
Hala , hesabınızın kapatılmasını istiyorsanız, seve seve siteden uzaklaşmanıza yardımcı olurum.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Herkes elbette konu açabilir, açtığı konuya gelen yanıtları beğenmeyebilir de.
Beğendirme garantili yanıt verilir şeklinde bir taahüdü de yok sitenin.
Açtığınız konuya verilen yanıtlarla ikna olmamış, farklı açıdan da bakıyor , başka noktaları görüyor da olabilirsiniz, ama;
derseniz, her kim ne yanıt verirse versin ben bildiğimi okurum drseniz, doğal olarak sorarlar o zaman burada ne işin var arkadaş diye.
gene doğal olarak ta hangi sitede buna benzer bir yanıt verseniz, sitedeki yetkililer de , yanıt veren kişilere düpedüz SAYGISIZLIK olarak değerlendirilip açtığınız konu kapatılabilir .
Ben de öyle yaptım, keyfi değil, işin keyfini kaçıran tarzınız nedeniyle konunuz kilitlenmişti.
Burda beğendirme amaçlı bir soru sormadığım gibi, bende kimsenin yanıtını beğenmek zorunda değilim. Konuyu benim gibi mağdurların görmesi için yazdım.
Evet keyif kaçıracak tarzda cevaplar verip konuyu kilitleyeceğinize hesabı ve bu zamana kadar tüm yazdıklarımı kapatın.
Alıntı:
Burda beğendirme amaçlı bir soru sormadığım gibi, bende kimsenin yanıtını beğenmek zorunda değilim. Konuyu benim gibi mağdurların görmesi için yazdım.
Evet keyif kaçıracak tarzda cevaplar verip konuyu kilitleyeceğinize hesabı ve bu zamana kadar tüm yazdıklarımı kapatın.
Yazdıklarınız bize ait, kapatıp kapatmayacağımızı biz bilir, biz karar veririz.
Bir başka üye adıyla tekrar gelinceye kadar damilier adlı üyeliğiniz sonsuza kadar silinmiştir.