Mükerrer Dava mı Açmış Olurum?
Arkadaşlar ben bir kurumda memur olarak çalışmaktayım.Daire amiri ile aramızda husumet olmasından dolayı şahsıma karşı mobing uyguladığından,yargı kararlarını uygulamadığından(tam sekiz adet) dolayı şu ana kadar üç ayrı dava ile kurumdan 70.000-TL kadar tazminat kazandım.Kurum amiri keyfi uygulamalarına devam ediyor.Hatta üç kez de hapis cezası almasına rağmen.
Kurum amiri "Benden nasıl olsa para çıkmıyor.Devletin parası çok.Ben seni ezmeye devam edeceğim" diyerek açıkça tehdit etmektedir.Bir kaç kez Bakanlık makamına ağır hizmet kusurundan ve yargı kararlarına direnmekten kurumu zarara uğratıyor,bu kişiye rucu ettirilsin taleplerim şimdiye kadar kabul görmüş değil.Ben bu tazminat ve mobing' leri idari yargıda kurum adına dava açarak kazandım.Geçenlerde bir karar gözüme çarptı.Mobing yapan kişiye direkt olarak asliye hukukta dava açılabileceği yazıyordu . Karar burada http://feedproxy.google.com/~r/Karar...m_medium=email Benim sorum şudur;
*Kurum adına idari yargıdan bir çok mobing davası kazandım.Şimdi ise kurum adına değilde mobing uygulayan kişi adına asliye hukukta tazminat davası açmam durumunda mükerrer dava açmış olur muyum?
Cevap: Mükerrer Dava mı Açmış Olurum?
Sanırım çok zor bir soru sordum.