İçerğini asla anlamadığım mesaj hakkında
Merhaba arkadaşlar bana 2-3 gün önce şöyle bir mesaj geldi sayın ..... bir mağduriyet sebebiyle ankara savcılık sıhhıye bilişim büro kat 3 e müraacatınız gerekmektedir diye mesaj 4062 den gelmiş. ama benim anlamadığım burda mağdur olan ben miyim yoksa birini mi mağdur etmişim hiç bilmiyorum. alakalı olan veya başına böyle bişey gelen biri yardımcı olursa çok sevinirim.
Cevap: İçerğini asla anlamadığım mesaj hakkında yardım
siz de benim gibi anlayamadınız sanırım
En mantıklısı Ankara Sıhhiye Adliyesi'ni arayıp ankara savcılık sıhhıye bilişim büro kat 3 ile telefonla görüşerek işin mahiyetini sormak.
Elinizde kağıt bulunsun, varsa tarih sayı vs. gibi bilgileri sorabilirler.
Ben de aynen dediğiniz gibi yaptım il dışında olduğum için gelmemin maliyetli olacağı için önce bulunduğum yerdeki savcılığa dilekçe verdim ardında orayı aradım. Fakat telefonu açan kadın çok laubali bir uslüpla 'önümde 10 tane dosya var gel öğren' dedi ben de bekliyorum şuan burdan çağrılmayı. Elimde hiç bir şey yok malesef işin garip yani neyle karşı karşıyayım onu bile bilmiyorum.
- - - Updated - - -
2-3 ay önce karakolda ifade vermiştim kuzenim kimliğimi kullanarak hat çıkarmış o hatlada dolandırıcılık yapmış o davlayla ilgili tekrar bu şekilde çağrılma durumu olabilir mi
E-devlete girip hakkında açılmış bir dava var mı? öğrenebiliyorsun. En sağlıklısı o olacak sanırım.
Cevap: İçerğini asla anlamadığım mesaj hakkında
Malesef bakıyorum bir şey çıkmıyor. Bekliyorum dilekçenin karşlığını 15 gün oldu aslında ama vereli. Hayırlısı
Alıntı:
ufukkaraca rumuzlu üyeden alıntı
E-devlete girip hakkında açılmış bir dava var mı? öğrenebiliyorsun. En sağlıklısı o olacak sanırım.
Savcılık, soruşturma için çağırır. Dava, soruşturma bittikten sonra savcı gerek görürse açılır ancak.
Cevap: İçerğini asla anlamadığım mesaj hakkında
Bu dilekçeyi bulunduğum yerdeki savcılığa verdim fakat iki hafta geçmesibe rağmen hiç bir geri dönüş olmadı bunun bir süresi var mıdır