Kredi Kartı Dolandırıcılığı
arkadaşlar merhaba.
Bundan 2 3 yıl önce facebookda 2. el 0 ürün satan bi grup üzerinden biriyle anlaşarak yarı fiyatına 2 3 parça eşya satın aldım. Adama parasını, bana verdiği hesap noya atmden yatırdım oda bana kargoyla gönderdi bende gittim teslim aldım.
Fakat 2 3 gün önce evime ifade kağıdı geldi karakola gittim ve bana gönderilen malların hepsinin kredi kartı dolandırıcılığı yapılarak gönderildiği ve kartın sahibininde şikayetci olduğunu öğrendim. Olayın üstünden 2 3 yıl geçtiği için elimde ne o adama ulaşabileceğim bir yer ne bir dekont nede başka birşey var şimdi ben ne yapabilirim? ifademi verdim savcılığa gönderdiler ifademi bütün suç banamı kalacak ne olur bi akıl verin
Cevap: Kredi Kartı Dolandırıcılığı
kimse cevap vermiyecekmi ??
Cevap: Kredi Kartı Dolandırıcılığı
arkadaşımd aynı olayı yaşadı 2 ay yatırdılar hapiste. özürlü işleyen bir hukuki süreç var. banka dekont gösterdide saldılar. dekontun varsa onu göstermelisin. aynende söyle izah et. xx kişiye para gönderdim, ucuz mal satıyo diye. Kargo adına soy adına geldi ise, zaten dolandırıcı adam adına soy adına mal getirmez akıl mantık var. Korkcak bişi yok yalnız bu gibi maduriyet çok var ülkede dikkat et diger kredi kartı dolandırıcılıklarınıda kapaklamaya çalışıyorlar aklında olsun. Ve avukat tutma gerek yok. avukat tutunca daha çok suçlu gözüyle bakıyor hakimler :D