bengülşen rumuzlu üyeden alıntı
Benim bir problemim var
22,000 ytl'ye 2004 model 2. el bi pejo 206 araç aldım
ve anahtar kumandası çalışmıyodu bununl ilgili servise götürdüm bana kumandanın siparişini garantiden verdiklerini ve merkezin göndermesini beklediklerini söylediler. Daha sonra aracımın aırbag ve abs lambalarının uyarı verdiğini fark ettim ve yine servise götürdüm 1 serviste kaldı ertesi gün aldım 100 m gitmeden tekrar aırbag lambası uyarı verdi ve tekrar götürdüm. Böyle 3 - 5 kez gittim geldim
daha sonra 2 gün almanyadaki teknik destek bilgisayarlarına bağlı tutup sorunu bulmaya çalıştıklarını söylediler ve 2 gün sonra aracımı aldım yine airbag lambası yanıyodu ve yine servisten randevu aldım. Bu arada bi şansızlık sonucu fabrikanın kapısında bir dolmuşçu geldi sürücü kapısına farketmeden çarptı, eksper geldi ve kapının sacını verdi hatta bende arabamın orjinalliği bozulmasın diye 290 ytl ödeyerek kapının komple değişmesini istedim 2-3 gün sonra kapı ve aırbag sorununu da çözerek aracımı vereceklerrini söylediler. Aracımı aldığımda kapının boya renginin tutmadığını farkettim ve yine aırbag lambası yanıyodu. Artık iice psikolojim bozulmaya başlamıştı en sonunda kızdım ve pejo merkezi aradım parçamı neden göndermediklerini sordum onlarda bana biz araştırıp size dönelim dediler. 2 gün sonra tekrar aradığımda bana benim adıma hiçbi şekilde parça siparişinin olmadığını servisle görüştüklerini ve servisin aracın aırbaglerinde led olabileceğini belirten bi rapor yazdığını söylediler. Bu defa iice sinirlerim bozuldu ozaman ben bu aracı size (merkez ist.) a getirmek istiyorum benim yanımd açın bakın hep beraber görelim dedim. Bunun üzerine onlarda beni bulunduğum şehirdeki başka bi yetkili servise yönlendirdiler. 1 gün sonra oraya götürdüğümde aracımın daha önce %70 gibi bi rakamla pert olduğunu ve arcın garanti kapsamında olmadığını söylediler. Şimdi benim merak ettiğim ne yapmam gerekiyo ve hukuki yönden bana geri dönüşümü ne olabilir ?