Cevap: Pert araba satın aldım..
Aracı kimden satın aldınız? Bir şahıstan mı yoksa araç alım satımı yapan bir ticarethaneden mi?
Aracın pert kaydı satıştan önceden beri bulunduğu için satıcının araçta pert kaydı olduğunu size bildirdiğini kanıtlama yükümlülüğü var. Bunu kanıtlayamaması durumunda aracı iade almak zorunda.
Hocam öncelikle ilgi alakanıza teşekkürlerimi sunmak isterim.
Sahibinden.com ilanında 20.000 HASAR KAYDI yazıyordu kabul ettik...
Fakat 20 sadece ağır hasar 5 bin tl de normal iki kayıt vardı. Galerici bey efendi ayıplı mal iadesine çektiğimiz ihtara cevap olarak. Almayacaklarını daha önce bildirdiklerini ve ekteki dosyada ilanda söylediklerini yazıyor ve fotograf koymuşlar 23 AĞIR HASAR diye aslında satın aldıgımda 20 normal hasar kaydı yazıyordu. dikkatinizi bu hususta çekmek isterim çektikleri fotograf eski silinen ilanı düzenleme sayfası yani şöye sahibinden.com da ilanını kaldırsanda tekrar düzenlenebiliyor.Hatta fotografını çektigi sayfa ilanın önizleme sayfası denedim eminim buna istinaden sahibinden.com müşteri temsilcilerini aradım.Bu kayıtların datalarında mevcut oldugunu istendiginde tekrar ilk haline hatta değiştirildiyse hangi ip'den değiştiğine kadar gerekli makamlar istediklerinde verdiklerini bildirdiler.
Peki bu ilanda oynama bunu notorle bana göndermesi sahtekarlıg dolandırıldıgımın
En somut örnegi degilmi..
Yada mahkemede bunu açıklamamız satıcının hayır söyledim demesi çalışanlarına cevap ver