Resmi evrakta düzeltme sahteciliğe girer mi
Merhaba arkadaşlar resmi bir evrakta yazı yazılan kurumun ismi yalnış yazılıyor ve evrak elektronik imzalı imzada sonra fark ediliyor hatta şube müdürüne danışılıp hatalı yazılan kurum ismi okunacak şekilde üstü cizilip üst ya da altına doğru kurum ismi yazıyor ama paraf imza mühür atılmıyor nedeni ise evrakın elektronik imzalı olması şimdi sizce bu olayda hatta mı var sahtecilik mı
Cevap: Resmi evrakta düzeltme sahteciliğe girer mi
Arkadaşlar konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar aşağıda anlatacağım konuda evrakta sahtecilik var mı
Merhaba arkadaşlar aşağıda anlatacağım konu burda başka form da paylaştım sanırsam detaylı açıklayamadım şimdi resmi bir evrakta yazı yazılan yane yazının başlığı kurumun ismi yalnış yazılıyor ve evrak elektronik imzalı imzada sonra fark ediliyor hatta şube müdürüne danışılıp hatalı yazılan kurum ismi okunacak şekilde üstü cizilip üst ya da altına doğru kurum ismi yazıyor ama paraf imza mühür atılmıyor nedeni ise evrakın elektronik imzalı olması şimdi sizce bu olayda hatta mı var sahtecilik mı
Cevap: Arkadaşlar aşağıda anlatacağım konuda evrakta sahtecilik var mı
Arkadaşlar konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var konuda hatta mı yoksa sahtekarlık mı var
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Hata var.....
Cevabınız için teşekkür ederim Erdoğan bey peki bu hatanın bir yaptırımı olur mu ya da düzeltme mi olacak
Belgenin verildiği yer elle düzeltme yapılmış belgeyi kabul etti mi?
Kabul etti hocam evrağın gitti yer herhangi bir itirazda bulunmadı ama sonradan herhangi bir sıkıntı oluşturabilir mi
Alıntı:
Meçhulyolcu rumuzlu üyeden alıntı
Kabul etti hocam evrağın gitti yer herhangi bir itirazda bulunmadı ama sonradan herhangi bir sıkıntı oluşturabilir mi
İhtimal 50% ya oluşur ya oluşmaz, ama sitemizde falcılık merkezinde tadilat çalışması olduğundan bu sorunuza yanıt verebilmek şu an için mümkün değil.
Yazışma kurumlar arasında olmuş, bir kurum yazıyı hazırlamış, yapılması gereken düzeltmeyi yapmış ve size vererek ilgili kuruma ulaşması sağlanmış. İlgili kurum da gelen yazıyı kontrol etmiş kabul etmiş. Arada sizin yaptığınız tek işlem taşıyıcılık.
Erdoğan bey taşıyıcıları değil benimkisi çünkü yazıyı ben yazdım başlığa x kurum ismi yerine y kurum ismi yazdim yazı imzada çıktıktan sonra fark ettim şube müdürüne danışılıp başlık ta yane yazının gideceği kurum ismi elle yazdım ve yalnış olanın üzerini okunacak şekilde üzerini çizdim ama düzeltme için paraf imza mühür atmadık bu şekildeki düzeltme nasıl bir sıkıntı doğurur