boşanma öncesi çocuğu gostermeme
Merhaba esim yaklaşık 10 gün önce tartışma sonrasi 1.5 yasında cocugumuda alıp annesinin evine gitti.henüz boşanma davası yok ama is oraya gidiyor.bayramda1 2 saat çocuğumu görmek istedigimi mesaj atarak belirttim.bana çocuğu sadece evin içinde gorebilecegimi dışarı vermeyecegini söyledi.bense ailesiyle ve kendisiyle polemige girmemek icin eve girmek istemiyorum.cunku beni tahrik edecekler biliyorum.benden hincini çocuğu kullanarak almak istiyor resmen.sizce ne yapmalıyım.hukuki olarak .SMS kayitlarini silmedim bu arada.
Cevap: boşanma öncesi çocuğu gostermeme
Merhaba bende aynı sorunla karşı karşıyayım eşim 20 gün önce cocuğumu alıp annesinin evine gitti. bayramda çocuğumu görmemde sıkıntı çıkarmadı, daha sonra doğum günü vardı yaşına girecekti hediyesini vereceğimi söyledim. ama göstermemek için bisürü bahane uydurdu. ve bende sinirlenip hakaret ve tehdit ettim. tabi sinirden ve beni polise şikayet ettiler. gittim ifademi verdim, şuan çocuğumu göremiyorum boşanma davasını açmadan çocuğumu görmenin yolu nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim.
yardımcı olabilecek kimse yokmu?
buna benzer bir olayı akrabamız da yaşıyor hoş benim de problemlerim var ancak yazmak istedim.
Bildiğim kadarıyla avukat beraberinde adliyeden karar alman gerekiyor. Onlar öyle yaptılar.