kiracı olunan evin satışa çıkarılması ve bir garip sorunlar silsilesi
Cevap: kiracı olunan evin satışa çıkarılması ve bir garip sorunlar silsilesi
Olayın özel hayatın gizliliğini ihlalle yakından uzaktan alakası yok.O habersizce kişilerin yazışmalarının, konuşmalarının ifşası ile ilgilidir.Siz belli gün belli saat aralıkları belirlersiniz onun dışında asla ev göstermek istemediğinizi söylersiniz.Buna uymak zorunda.Makul olanın dışında hareket ederse sözleşme sonuna kadar ev sizin eviniz.Kapınıza gelen her hangi istemediğiniz birine ne diyecekseniz onlara da aynısını söyleyip göndereceksiniz.Yapacak başkaca bir şey yok.
Kardeşi beni aradı diye ne davası açılacak onu anlayamadım, sizin canınızı sıkabilir bu durumlar ama her can sıkıcı şeyin hukuki bir karşılığı olamaz.Sonuçta ev sahibi karşı taraf ihtiyacı varmış ve kendine ait olan malı satmak istiyor.Bu şekilde yaklaşırsanız emin olun yarın siz aynı durumda olsanız bu sefer kendinize ait kiracısı olan mülkü satmak istediğinizde bu seferde ''kiracı eve müşteri geldiğinde surat yapıyor, göstermek istemiyor, yakınım yerime aramış ben seni tanımam etmem diyor çok can sıkıcı bir durum malımı kullandırtmamaktan dava açabilir miyim'' diyeceksiniz.Canınız neye sıkılır neye sıkılmaz bilemeyiz ancak olaylara kendi açımızdan bakar kendi penceremizden değerlendirirseniz evet hukuk hakkınızı gözetmiyor.Gerek yoksa kullanmayabilirsiniz.Yapabileceğiniz tek şey yasal çerçevede belli saatlerde evi göstermek.Esenlikle..
Tolstoy68 adlı bencil üye , yanıtları aldıktan sonra mesajlarını silerek verilen yanıtların havada kalmasına neden olduğundan siteden uzaklaştırılmıştır.