Cafede Otururken Başımdan geçen olay
Merhaba. Ben 2 gün önce bir cafede otururken arkadaşlarla nargile içiyordum kalkarken koltuklar yamuktu kalktığımız düzelteyim böyle bırakmayayım ayıp dedim koltuğu düzeltirken nargilelere çarptı köz düştü koltuğun köşesine köşesi zarar gördü. Ama kimseye söylemedim o an panik yapıp. Sizce bu durum tazminat,para olayları vs. dışında bir suç oluşturur mu?
Cevap: Cafede Otururken Başımdan geçen olay
Alıntı:
Av.Orhan AKA rumuzlu üyeden alıntı
oluşturmaz merak etmeyin
Panikleyip birden mekandan çıkınca korktum.. Ama dediğim gibi hiçbir kast yoktu tamamen yanlışlıkla oldu
Haydaaaa
Yok arkadaşım bardağı kırdım, koltuğu yaktım bunlar yanlışlıkla olmuş şeyler.Kafeyi işleten o riski alıyor.Zaten çoğu nargile kafenin koltukları yeni değilse bolca yanık delik vs. vardır.Bunlara kafanı yorma önüne bak.İyi bayramlar..
Alıntı:
Engin Ünalmış rumuzlu üyeden alıntı
Haydaaaa
Yok arkadaşım bardağı kırdım, koltuğu yaktım bunlar yanlışlıkla olmuş şeyler.Kafeyi işleten o riski alıyor.Zaten çoğu nargile kafenin koltukları yeni değilse bolca yanık delik vs. vardır.Bunlara kafanı yorma önüne bak.İyi bayramlar..
Haklısınız ama ben o an panikledim bi an naptım diye yanlışlıkla da olsa,öyle bişey de diyemeden ordakilere çıktım sonra aklıma takıldı kötü bişey mi yaptım suç mu acaba diye o yüzden sordum, cevabınız için teşekkür ederim içimi rahatlattınız.
Bu olayın,Yani yanlışlıkla kazara meydana gelmesine rağmen bi anlık panik yapıp orda söyleyememin,güveni kötüye kullanmak ile bir ilgisi var mı? Son sorum bu.
Alıntı:
hamitozturk rumuzlu üyeden alıntı
Bu olayın,Yani yanlışlıkla kazara meydana gelmesine rağmen bi anlık panik yapıp orda söyleyememin,güveni kötüye kullanmak ile bir ilgisi var mı? Son sorum bu.
Yoktur.........