-
SSK emeklilik müracaatı
YAŞADIKLARIM ŞAKA GİBİ BİRŞEY
Benim SSK da ilk işe giriş tarihim:01.06.1981 ödenen pirim toplam:5109 gün ve 1954 doğumluyum emekli olma tarihim pirim tamam yaş tamam 25 yılın dolum süresi 01.06.2006 olduğundan işlemler uzun sürer biraz erken müracaat edeyim diye 01.06.2006 yerine 20gün önce 11,05.2006 da emeklilik için istanbul ihtiyarlık sigortasına müracaat ettim dosya incelendi 01.06.2006 da yaklaşık 1 ay sonra en son pirimimin yattığı Bakırköy yeni mahalleye gönderildi orası sizi emekli yapacak dediler dosya 07.06.2006 da bakırköye gitti. kadıköyde ve pendikteki işyerlerinde çalışmalarım vardı onların ayrıntılı dökümlerini resmi olarak istediler onların gelmesi uzun sürdü sonunda geldi her şey tamam bana 4 ay sonra 02.09.2006 da bir yazı geldi müracaat tarihinde 25 yılınız dolmadığı için dosyanız işlemden kaldırıldı dediler.04.06.2006 da Yenimahalle Bakırköy SSK ya gittim şaka gibi şok oldum beni 4 ay beklettiler verdikleri cevaba bak bende Bakırköy SSK müdür yardımcısına gittim sorunumu anlatayım diye hiç yüzüme bakmadı şefle görüş dedi şefi bekledim saatlerce oda yüzüme bakmadı başka bir memuru gösterdi ona git dedi ona gittim yapacak bir şey yok yeniden dilekçe verip emeklilik işlemlerini başlatacaksın üç ayda kaybın olacak kabul etmiyorsan mahkemeye ver dediler mecburen yeni müracaat dilekçesi yazıp bana gönderdikleri yazıyıda ekleyip yeniden emeklilik işlemlerini başlattım.Ben zamanında emekli olmakiçin erken müracaat ettim 3 ay maaş kaybım oldu yapabileceğim bir şey varmı lütfen yardım edin her şey için teşekkür ederim