Cevap: Polis beni darp etti
ceza alırsın büyük ihtimal polislere birşey olmaz görevi yaptırmamak için direnmekten tutanak tutmuslar direnirken kademeli olarak kuvvet kullanmışlar bu yüzden elmacık kemiğinde çatlak olusmus şahitleri de var onların keşke şikayetçi olmasaydın hakim hapis cezası verip para cezasına çevirmezse ne yapacaksın??
daha önceden sabıkan varmı eğer yoksa 5 yıl erteler
yine de bir avukat cevap yazarsa konuya o daha iyi bilir
arkadaşın seni yanlış yönlendirmiş. yeni satış olması sigortasız yola çıkabileceğin anlamına gelmiyor. sonuçta ise sanırım sen haksız çıkarsın.
Somut olayın , içeriğini sizin anlatımlarınızla irdeliyorum.
Öncelikle acilen Avukat tutunuz ki düzmece tutanaklar ile sizi haksız duruma düşürmesinler. Akabinde Avukatınızla birlikte Savcılık Makamına hitaben yazacağınız dilekçe, hem tüm olayın hukuki(Avukat yardımcı olacaktır.) niteliğini anlatınız hem de sizi haksız çıkartmak için tutulan düzmece tutanaklara itiraz ediniz ve tutanakların asılsız olduğunu dilekçenizde belirtiniz. Hatta Suç işlediği iddia edilen Polisin, tutacağı Tutanakların gerçeği yansıtmadığını Hukuki gerekçeleriyle birlikte Savcılığa belirtiniz.
Bununla birlikte Emniyet Genel Müdürlüğüne ve BİMER dilekçe yazarak ilgili Polislerden şikayetçi olabilirsiniz.
- - - Updated - - -
Alıntı:
polis340 rumuzlu üyeden alıntı
ceza alırsın büyük ihtimal polislere birşey olmaz görevi yaptırmamak için direnmekten tutanak tutmuslar direnirken kademeli olarak kuvvet kullanmışlar bu yüzden elmacık kemiğinde çatlak olusmus şahitleri de var onların keşke şikayetçi olmasaydın hakim hapis cezası verip para cezasına çevirmezse ne yapacaksın??
daha önceden sabıkan varmı eğer yoksa 5 yıl erteler
yine de bir avukat cevap yazarsa konuya o daha iyi bilir
Olaya karışarak tarafsızlığını yitirmiş Polisin, Bilirkişinin ve bir cümle Kamu görevlisinin tanzim edeceği tüm resmi tutanakların içeriğinin tek tarafı haklı çıkaramaya yönelik olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını belirterek Savcılık ile Ceza Mahkemesi nezdinde itiraz edilebilir. Anılan itiraza istinaden Tutanaklar üzerinde gerekli inceleme yapılır, incelemelerin neticesinde hayatın olağan akışına aykırı olacak biçimde TEK TARAFI savunmaya yönelik bilgiler içerdiğine dair bir mülahaza oluşursa ilgili tutanaklar İPTAL/GEÇERSİZ sayılır.
İşin özü şu: Nokta atışı yaparak ve haklı gerekçelere dayanarak itirazda bulunmaktadır.