Böyle bir kaza geçiren varmı ? % kaç kusur çıkar ? Kaza Raporunda % kusur yok ?
http://i65.tinypic.com/t9iky9.jpg
http://i63.tinypic.com/e5pc15.jpg
Olay yeri resimleri şekildeki gibidir. Ben bulvar üzerinde ilerler iken hanım efendi( kırmızılı araç) sanki içinde kimse olmayan freni boşalmış park halindeki araba gibi ...kavşakta ona dur tabelası olmasına ve geçiş üstünlüğü bende olmasına rağmen sağına soluna bakmadan yola çıkıyor...
Ben korna yaptım frene bastım,sağa kaçmaya çalıştım onun arkasındaki araçta (iş arkadaşı) ona korna yaptı ama o ne beni nede arkadaşını duydu saliseler içinde kaza gerçekleşti... kırmızı araç şoförü (bayan )kazanın etkisi ile kafasını şoför kapısı camına vurduğu için hastaneye gitmesini söyledim polis geldi rapor tuttu.... bayanda bir problem yok sadece boyun zedelenmesinden rapor almış... İfade verdim fazla uzatmayalım..
Kırmızı araç Kiralık şirket aracı 2016 model (kasko ve sigortalı) ->Anadolu Sigorta
Mavi araç benimki tamamen orjinal eski model özel yaptırdığım orjinal kazasız araç 1993 model GOLF MK3 (sigortalı-> sompo japan Sigorta
Şuan eksper bana 3000 TL ye yapacak yer var diyor... Tabi ki de kabul etmedik... benim kendi güvendiğim ustam 6000 TL masraf çıkardı...
Bugün anadolu sigortadan bilgi almak istedik..
MAiL GELDİ = Rapor mütabakatsız kapatılmış göründüğünden eksperden detaylı bilgi talep edilmiştir.
Bu mail ne demek ? Sonuç Ne olur ? 1 aydır bekliyoruz her gün işe taksi ile gidiyorum... Ustam süre uzayınca yapalım dedi ok dedim aracım sonuç gelmeden yapılmaya başlandı çünkü her gün taksi parası veriyor zarara giriyorum... sizce bu rapor ve krokiye göre sonu ne olur ? Birde bayan yaralanmasına sebep olduğum için benden şikayeti olmuş bende ondan oldum..
Cevap: Böyle bir kaza geçiren varmı ? % kaç kusur çıkar ? Kaza Raporunda % kusur yok ?
Rapordaki resimlere bakıldığında, mavi aracınızla önünüzden geçmekte olan kırmızı araca , kontrolssüz şekilde yola çıkarak vurmuşsunuz .
Kusurn büyüğü size çıkacaktır o inceleme sonucunda.
Cevap: Böyle bir kaza geçiren varmı ? % kaç kusur çıkar ? Kaza Raporunda % kusur yok ?
Mavi araç bulvarda ilerliyor ara caddeden çıkan kırmızı araç kırmızı araçta dur tabelası var geçiş üstünlüğü mavide polis raporda belirtmiş zaten.. 75 hata kırmızı 25hata mavi bence raporda... ama kurallara uysaydı dursaydı geçiş üstüne dikkat etseydi bu kaza yaşanmazdı bana göre %100 hata kırmızıda.. insan iç güdüsel bi sağına soluna bakar büyük bulvara çıkarken..
Dedigim gibi, rapordaki goruntuye gore, kirmizi araca mavi araci gectikten sonraki kisimdan vurulmuş gorunuyor.
kavşakta geçiş önceliğine uymayan araç 8 de 6 kusurlu diğeri 8 de 2.
Aracım yapıldı diğer araçlara örnek olur %75 ini karşı taraf karşıladı kusurun tabi orjinal parça kullanmadı cebimden para harcadım bende iyi olsun istediğim için