Hakaret ve tehdit iddiası
Merhaba,
2005 yılının sonlarında otomobil almaya karar verip internetteki çeşitli sitelerde ki ilanları incelemiştim. Uygun olan ilanların sahiplerine telefon yolu ile ulaştım. İlanların bir kısmı sanırım kötü niyetli kişi veya kişilerce hazırlanmış olmalı ki verilen bilgiler ve telefon numaraları yanlıştı. Bu tip telefon görüşmelerinde karşı tarafa durumu uygun şekilde izah edip özür diledim. Bu arada kullandığım telefon hattı eşimin üzerine.
Dün eşimin işyerine karakoldan bir yazı ulaşmış. karakola telefon ettiğinde "kullandığınız telefon hattı ile ilgili bir durum" demişler. Bu sabah karakola gittik. Görevli memur bir şikayet dilekçesi verdi. Adını hiç duymadığım dolayısiyle tanımadığım bir kişi xxxx tarihinde xxxx saatinde telefonla aranadığını şahsına ve ailesine küfür edildiğini ve tehdit edildiğini, telefonu eden kişinin telefon numarasını internet aracılığı ile insanlara dağıttığını bildirerek şikayetçi olmuş.
Hangi mantıkla araştırma yapılmışsa bu telefon numarasının bizim numaramız olduğuna kanaat getirmişler:(
Verdiğimz ifadede ; belirtilen tarihlerde internet üzerinden otomobil alım satım ilanlarına baktığımızı ilanda verilen telefon numaralarını aradığımızı , bu ilanların bazılarının içeriklerinin yanlış olması sebebiyle birkaç defa yanlış numara aradığımızı fakat özür dileyerek telefonu kapattığımızı, adı geçen kişiyi tanımadığımızı söyledik.
Bundan sonraki gidşat ve sonuç nasıl olacaktır? Gerçekten can sıkıcı bir durum:(
Değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,