Cevap: Aracımda darp edildim.
Savcılık tarafından konuya ilişkin deliller toplanacak, şüphelinin ifadesi alınacak ve iddianame hazırlanacaktır. Şüphelinin bulunması için savcılığa yardım edin, tüm delilleri ya da delil bulunabilecek yerleri belirtin. Devamında ceza mahkemelerinde dava açılacaktır. Dava açıldığında da bir kere daha mahkemeye gidip duruşmada olanları anlatmanız ve gerekecektir. Devamında da isterseniz maddi ve manevi tazminat davası açın. Ve mutlaka bir avukat meslektaşımızdan hukuki destek alın.
Cevap: Aracımda darp edildim.
Cok gecmis olsun bu olaya yakin bi durum da benim basima geldi bilen arkadaslar vevaplarsa sevinirim arkadasimin araciyla ilerlerken trafik kontrolune gjrdim polis memuru ehliyetimi istedi verdim sonra plakayi sorgulatti daha sonra araca gelerek anahtari ver dedi bende verdim git sigorta yap dedi sigortan yok dedi bende arkadasimi aradim aracin sigortasi yokmuydu dedin bana arac yeni alindi sigorta icin suresi var torpidoda belgeler var goster sikinti olmaz dedi bende belgeleri alip polisin yanina gittim arac yeni devir olnus suresi varmis dedin bi bakabilirmisiniz dedin polis tekrar sert bir sekilde git sigortani yap dedi bende suna bi bak suresi varmis dedim polisde lan git sigortani yap diyorun sana dedi bende insan degilsiniz insanlari bu sicakta oruc agzi madur ediyorsunuz dedim iki uc memur uzerime gelerek ne diyorsun lan biz hayvanmiyiz dedi o arada bir tanesi bir iki yumruk atti ana avrat kufretti sonrasinda ayirdilar ben arkami donmus bende birsey varmi diye bakarken ayni memur tekrar gelip bir yumruk daha atti elmacik kemigim morardi bende sakinlesmek icin araca dondum oradaki polise bana nasil vurur beni korumak icin para aliyor diyordun tekrar gelerek daha dayak yiyeceksin senin anani arvadini diyerrk tekrar kufretti ve basima 4 5 defa avuc iciyle vurdu bu olaylar sirasinda ben kendisine ne vurabildim nede kufrettim sonrasinda ceza yazip araci bagladilar bende hastaneden rapor alip karakola gittim sikayet edecekken amirleri gelip ozur dileyip bir suru konustular bende sikayetten vazgectim eve geldikten sonra kendime yediremeyerek tekrar karakola gittin sikayetci oldum simdi bu surec nasil ilerler ve ne yapmam gerekir yardinlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.