Öğretmenin haksız yere 147 e şikayeti
Merhaba
4 yıllık velim tarafından 9 mayısta bimer e şikayette bulunulduğum bilgisine ulaştım. Savunmamı verdim şikayet dilekçesinde yer alan tüm suçlamaların asılsız olduğunu veliyle olan yazışmaları gösterip ispatladım 3 sayfada savunma yazdım.suçlama sebebim psikolojik şiddet ve ayakkabısı giydirilmemiş. Şahitler dinlendi . Veli önceden yanlış davranışlarım düzelsin diye teşekkür amaçlı ( nasıl bir mantıksa ) bimer e başvurmuş bakmış düzelmiyor şikayet edeyim demiş !!! Dilekçede bu yazıyor. Şahitler de dinlendi . Neticede dosya dün aldığım habere göre lehime kapanıyor . Bimer e asılsız iki şikayet var ( biri teşekkür viri suçlama )
Manevi olarak yıprandım ve etrafa bir dedikodu yayıldı.velinin sözlelmesinde ayakkabı giydirme ve çıkarma kendi sorumluluğu yazıyor. İmzası var. Sosyal medyada tehdit ve itibarsızlaştırma çabazı var. Elimde resimleri.Bu süreçte 1 sefer psikiyatriden bir sefer kbb den rapor aldım. Çalıştığım okul ve mahalle aynı bölgede ve 10 yıldır aynı okuldayım sicilim 90 üzeri bi cezam yok. Bu iftirayı dava edebilir miyim .tazminat talep edeceğim ama miktarı bilemiyorum. İnceleme dosyasına nerden nasıl ulaşacağım? Kısaca velinin haksız olduğu ispatlandı ne yapabilirim ? Yardım ederseniz sevinirim.
Cevap: Öğretmenin haksız yere 147 e şikayeti
Alıntı:
sıradançinkokarbonpil rumuzlu üyeden alıntı
... Bu iftirayı dava edebilir miyim .tazminat talep edeceğim ama miktarı bilemiyorum. .
İftira ne, ayakkabıyı giydirmediğiniz iddiası mı? Zaten giydirmemişsiniz ve bu da sözleşmede yazıyormuş .
Cevap: Öğretmenin haksız yere 147 e şikayeti
Psikolojik şiddet başlığı altında başka maddelet belirtmiş. Dosyam kapandı . Haklılığım ispatlandı muhakkik görüşüyle.