-
Yaralama, iftira
Şahsın kendisini bıçak ile yaraladığım iddasına karşın,adli tıp veya herhangi bir kurum,bıçağı inceleyip,bıçakta şahsa ait doku veya kan örneği aramıyor mu?Demek istediğim bin türlü çizik ve kesik var.BENİM ARABAMDAN BIÇAK ÇIKTI DİYE şahsın bıçakla yaralandığı kanısına nasıl hemen varılabilir ki?Ya da kendi kolunu çiz veya başka birşeyle olsun yara,sonrada beni yarala dı de.bu kadar basit mi yani iftira anlamış değilim.yerde şahıstan kurtulmaya çalııştığım sırada,şort giydiğim için dizlerim soyulmuştu;ben de ona karşı beni arabanın arkasına bağladı ve sürükledi desem dava mı açılacaktı.kusura bakmayın biraz gergiim.anlam veremediğim hususlar var.ayrıca şahsın benim kafamı yere vurması nasıl suç olmuyor onu da anlamış değilim.4 gün baş ağrısı çektim.işimden gücümden kaldım.bu neden suç değil.bu kadar adalete sığınan bir şahıs neden olay bittikten sonra polislerin yanında bana saldırıp öldürmeye çalıştı.lütfen izah eder misiniz.Bu ülkede ben adaletin sağlanması konusunda hiçbir kurumun çalıştığını sanmıyorum.SAYGILARIMLA
-
Aynı konuda yeni forum açmak kurallara aykırıdır. Lütfen forum açmadan önce kuralları okuyunuz ve kurallara riayet ediniz, aksi takdirde üyeliğiniz askıya alınacaktır.
Aşağıdaki forumdan devam ediniz.
https://www.hukuki.net/topic.asp?topic_ID=15195