-
Aldatma
Merhaba, kimsenin yaşamak istemediği ancak günümüzde varolan bu olay malesef benimde başıma geldi.üç yıllık bir evliliğim var.Bana göre boşanma kararını almak için yeterli olmayan sebeplerden ötürü eşim şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşanma davası açtı.Ayrıca tazminat ve nafaka da istiyor. Bazı durumlardan şüphelendim ve eşimin başkasıyla birlikte olduğunu tespit ettim.bu hususta bazı sorularım olacak yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
Delil olarak söyleyebileceğim şeyler, Eşim bir başkasıyla aynı evde yaşamaya başlamış.Eve akşamları beraber giriş ve sabahları çıkış olarak 10-15 günlük kamera kayıtlarım ( bir arabanın içinden çekilmiş) ve olayı benimle beraber gören şahitlerim var.
Akşam eve girerken üzerinde olan kıyafetle sabah çıktığında üzerinde olan kıyafet farklı.bu gibi detaylarda var.Ancak elele yada daha samimi görüntüler yok.
Bu görüntüler ve tanıkların yapacakları şahitliklerle aldatmayı ispatlamış olurmuyum yoksa daha samimi görüntüler almaya çalışmalımıyım.
Bu delillerle ben bir tazminat isteğinde bulunabilirmiyim ve kazanma şansım sizce ne derecedir.
-
Ayrıca samimi görüntü veya fotoğraf çekmeniz gerekmez, tanık anlatımları ile bahsettiğiniz detayları ispat edebilirseniz kuvvetle muhtemel boşanmanıza, her ikinizin gelir durumuna göre de nafaka ve tazminata hükmedilecektir. (Ancak somut olayın özelliğine göre sonuç farklı da olabilir, açıklamalarınızla sınırlı olarak cevap vermeye çalıştım.)