Kendi yerime dahi iş yeri açamıyorum
Arkadaşlar yaklaşık beş senedir vergi mükellefiyim ek olarak oto yıkama açmaya karar verdim bir yerden arsa buldum sahibi tanıdık çıktı ve belediyeye baş vurdum arazinin caddeye bakan kısmı park alanı olarak ayrılmış belediye burasını kullanamazsın dedi iş yeri de açamazsın dedi o zaman da benim işime gelmedi sonrada yaklaşık 3 senedir yanından geçmediğim arsamın yanından geçtim bir baktım bulduğum arsadan daha güzel olmuş geçen araç bakımından daha fazla sonra belediye ye gene gittim şimdide bana orası konut alanı hem kaçak konut olmaması için o bölgede önlem alıyorlarmış benim yerim tarımsal alanmış hep bi çelişki ben 11 sene önce arsa olarak aldım ve halen daha imarlı arsa...
Arkadaşlar ben kendi arsama dahi iş yeri kuramıyorum elin suriyelisi kaçak dükkan açıyor işletiyor hediyelik eşya satan kaçak sigara satıyor belediye daha ışıklardaki dilencileri def edemezken bana ruhsat vermiyor devlet desen 33 kez hırsızlıktan yakalanmış herifi serbest bırakıyor ben namusumla para kazanmak istiyorum ama boşa kürek çekiyorum arkadaşlar ben şimdi bu iş yerini kaçak açsam başına da bir suriyeli diksem onlar hep madur oldukları için başıma çorap örermiyim ciddiyim kaçak açacağım
Cevap: Kendi yerime dahi iş yeri açamıyorum
cevap yok galiba ben ne yapabilirim yol gösterin
Cevap: Kendi yerime dahi iş yeri açamıyorum
ay geçmiş cevap yok vazgeçtim zaten genede okuyanlara teşekkürler