Başkasına Ait Banka Veya Kredi Kartını İzinsiz Kullanmak
Merhaba sayın avukat abilerim size bi konu hakkında danışmak istiyorum ben 18 yaşından küçükken internet üzerinden başkasına ait kredi kartı bilgilerini yabancı lokasyonlu bir sitede görüp kullanmıştım herhangi bi şekilde ele geçirmedim 2013 2014 seneleri arasında o zamandan bu zamana kadar sürekli savcılıktan cagırıyorum ifadelere gidiyorum hükmün açıklanmasının geri bırakılması vs cezası aldım bu süre zarfında bu tür suçlara karışmadım şuanda çok pişmanım yaptıklarımdan devam eden mahkemelerim var mahkemelere çıktığımda sürekli erteleniyor hemen karara baglanmıyor senelerdir bu böyle sürekli eve karar kağıtları vs geliyor sizce bu olaylardan hapis cezası alabilir miyim sürekli huzursuzum o senelerden bu seneye kadar başka hiçbi suça karışmadım 18 yaşından ufaktım ne tür bi yol izlenir yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevap: Başkasına Ait Banka Veya Kredi Kartını İzinsiz Kullanmak
kaç kere bu işlemi yaptınız? anladığım kadarı ile birden çok işlem var ve birbirlerinden bağımsız ayrı davalar var bazılarından HAGB aldınız ama devam edenler var?
Birden çok işlem varsa kaç işlem ve tarihleri ne kabaca?
Cevap: Başkasına Ait Banka Veya Kredi Kartını İzinsiz Kullanmak
benimde aynı tür olaylarım var, bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık, şuan 17 yaşındayım suçları 13-14 yaşındayken çocuk aklımla geleceği düşünmeden yaptım 3 adet dosyam vardı (2014) 2015 ve 2016da 2 adet dosya daha geldi, kredi kartı dolandırıcılık dosyama hagb kararı verildi son 2 dosyam kaldı birisi dolandırıcılık biriside email'e izinsiz girmek, çok korkuyorum umarım hapse girmem.