İdari Dava Dairesinin reddettiği YD talebim için tekrar bir itiraz yolu var mı?

Açtığım dava İdare Mahkemesi tarafından reddedildikten sonra istinaf yoluna başvurdum. İstinaf dilekçemi yürütmeyi durdurma talepli olarak vermiştim, İdari Dava Dairesinden şartları oluşmadığından YD talebim için red kararı geldi ben ise halen YD şartlarının var olduğunu düşünüyorum. Gelen YD red kararına karşı itiraz hakkım var mı ya da YD şartlarının varlığından bahseden ek bir beyan verebilir miyim?

Cevap: İdari Dava Dairesinin reddettiği YD talebim için tekrar bir itiraz yolu var mı?

Dava neden red oldu. Konu ne hakkında. Açıklama olursa hem biz öğreniriz hem cevaplayabiliriz.

Cevap: İdari Dava Dairesinin reddettiği YD talebim için tekrar bir itiraz yolu var mı?

Bölge İdare Mahkemesi ilk olarak yürütmenin durdurulması talebimi değerlendirip şartlar oluşmadığı gerekçesi ile red kararı vermiş, bana tebliğ edildi. Öğrenmek istediğim Bölge İdare Mahkemesinin verdiği yürütmenin red kararına karşı itiraz hakkım olup olmadığı.. Davanın konusuna göre değişen bir durum olduğunu sanmıyorum.