Cevap: Yurt Parasi Hakkinda
Alıntı:
SoeXL rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,ben 2016'da 10 aylik ozel yurda kaydoldum.(Eylul-Haziran) Daha sonra Eylul ve ekimi gecirdikten sonra universiteden kaydimi sildirdim.5 ayligini pesin odemistim.Oradaki mudure de bana pesin odedigin 3 ayligi vermeyecegiz ama kalan odemedigin 5 ayi odemiyceksin dediler.Sozlesmede de boyle bir sey yok.Acil gitmem gerektigi icin ugrasamadim.Simdi kullanmadigim ve kaydigimi sildirdikten itibaren pesin odeyip onlarda kalan 3 aylik parayi nasil alabilirim?Mebla 2040 TL
Normalde bırakın geri alabileceğiniz kısmı, olması gereken kalan 5 ayı da ödemenizdir.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Normalde bırakın geri alabileceğiniz kısmı, olması gereken kalan 5 ayı da ödemenizdir.
Merhaba, okul kaydini silinmesi ve maddi yetersizlik yuzunden dondurulmada iade ediliyor diye biliyordum,bahsettiginiz keyfi durumlar icin degil mi?
Kayıt sözleşmenizde o şekilde bir tanımlama mevcutsa iade talebinizi yerine getirmek zorundalar.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Kayıt sözleşmenizde o şekilde bir tanımlama mevcutsa iade talebinizi yerine getirmek zorundalar.
Boyle bir madde mevcut degil,sadece keyfi durumda ve disiplin suclarinda odeme yapilmaz ve ucretin tamami odenir yaziyor.Benim bahsettigim ise okul kaydimi sildirip memlekete donmek,simdi alamam mi 2040 tl yi?
Kayıt sildirip memlekete dönmek bana gayet keyfi geldi.
Alıntı:
SoeXL rumuzlu üyeden alıntı
...simdi alamam mi 2040 tl yi?
Ödemek isterlerse alabilirsiniz,onun dışında hiç şansınız yok, aksine kalan ödemediğiniz kısmı da alma hakları mevcut, şu ana kadar istememiş olmaları ilerleyen zamanda istemeyecekleri anlamına da gelmiyor ne yazık ki.