Siteme son zamanlarda çok saldırı oldu anasayfayı bile yönlendirdiler..IP adreslerini aldım acaba cumhuriyet savcılığına dilekçe versem ilgilenirlermi..Birde dilekçe örneği nasıl olmalı?
Printable View
Siteme son zamanlarda çok saldırı oldu anasayfayı bile yönlendirdiler..IP adreslerini aldım acaba cumhuriyet savcılığına dilekçe versem ilgilenirlermi..Birde dilekçe örneği nasıl olmalı?
Lamer tabir edilen sitenize izinsiz giren kişiler aleyhinde suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Forumlarda arama yaparak istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.
Ben hukukçu değilim..Ama işin prosedür yönünden yardımcı olmaya çalışayım..Alıntı:
Ekleyen: tnsezer*-*02/09/2006*:* 18:20:58
Öncelikle ip adresleri elimde diyorsun onları iyi konrol et proxy kullanmış veya internet cafeden girmiş olabilirler..
ikincisi..sitenin önceki ve sonraki halini web adres olarak kaydet..
üçüncüsü daktilo yazısı ile normal şekilde durumu anlat ve ip adreslerini ve kaydettiğin yönlendirme adreslerinin foto kopisini ekleyerek cumhuriyet savcılığına başvur..gerisi zaten hukukun işi..Geçmiş olsun...
Sayın kurban, lütfen yanlış yönlendirmede bulunmayınız. Fotokopi suç şüphesi için yeterli olmayacaktır.
İkazın için teşekkürler emrah yavuzcan..Ben burada fotokopi derken ilk web kendi web sayfası ile yönlendirilen sayfanın ekran döküntüsü ile aradaki farkın anlaşılması açısından düşünmüştüm.Zaten arkadaş profesyonel hukuk yardımı ile yaptığında gerekli işlem ve prosedür de herhangi bir sorun olmayacak..ama o imkanı yoksada savcılıkta şifai olarak prosedürü sorsa bile kendilerine yine ne yapması gerektiği izah edilecektir..umarım konu açıklığa kavuşmuştur..Alıntı:
Sayın kurban, lütfen yanlış yönlendirmede bulunmayınız. Fotokopi suç şüphesi için yeterli olmayacaktır.
Ekleyen: Emrah Yavuzcan*-*03/09/2006*:* 12:21:31
Art niyetli kem düşünceli değilim..
hayırlı işler iyi çalışmalar..
Lamer zone kaydı almış zaten ordan zarar gördüğü halini aldım..ayrıca kendisini buldum msn de konuştum ve itiraf etti msn loglarıda elimde daha 15 yaşındaymış ama siteme zararı baya oldu hitim düştü üyeler rahatsız oldu reklamverenler şikayet etti..inşallah haklı davamda adalet yerini bulur teşekkürler.
Sayın kurban, lütfen yanlış anlaşılmasın, sizin kötü niyetli olduğunuzu düşünmemekteyim. Yalnızca, elektronik delilin SADECE elektronik veri olarak değer bulacağını anlatmaktayım. Fotokopi, elektorik delil niteliğinde değildir.