Kolay gelsin düzce de yaşiyorum bir markette 3 senedir çalişiyordum iş yerinde sendikal faliyetler başladi ve bu sebeble görüşme yapıldı ama sendika üye vs olmadım içimizden biri iş verene bunu gidip ispiyonladı ve iş yeri hic bir sebeb göstermeden ben ve 5 arkadasımız 04 maddesinden işten atti 3 kişi birlik olup dava actık iş verene hem işe iadeli hem sendikal kötü niyet tazminati iş veren hakkımızda yazdı iddanameler davamız hiç bir alakasi olmayan konular örnek istifa etti biz ona acıdık geri çağirdik tarzda idda nameler hazırlamiş iş verenini avukati not: istifa ettim evet iş veren maaş zam yaptı ve bu olay olalı 1 seneden fazla oldu ve beni ikna ettiler ve herangi bi tutanağim yok. Konumuza gelirsek 2 şer şahit bulun dediler ve ben 2 şahit buldum bunlar iş yerinde calişan arkadaşlarim sizce davanın sehri avukat ve bilgili kişi olarak nasıl görüryorsun ve son olarak 3 dava acmak istiyorum iş verene fazla mesai ve elden para lar için orneğin maaşim 1300 asgari ücret hesaba yatıyor 750 tl elden para aliyorum orneğin bayran tatili 1 gün haftalik izin 1 gün 1 gun bayram mesai veriyor arife günleri 17 saat caliştiyor 4 saat mesai gösteriyor her hafta 1 gün 15 saat çaliştiriyor yanınızda beraber calıstınız arkadasınız izin yapması için aynı şekilde bende izin yaptığım icin onlar 15 saat çalişiyor teşekkürler okudunuz için :) görüşleriniz ve düşünceleriniz bekliyorum