Boşanma ve maddi, manevi yıkım
Merhabalar ;
Eşimle 3 yıllık evliyiz, çocuğumuz yok ve 1,5 aydır eşimin evi terk etmesi ile ayrı yaşıyoruz. 1 yıldır eşim evi 4 kere terk etti ama sevgimiz bitmediği için ya kendisi ya benim gidip almam ile tekrar biraraya geldik. Şuan kesin dönmemekte kararlı ve boşanma davasını açmamı istiyor. 2 yıl önce Hepatit B taşıyıcı, 4 ay öncede polikistik over sendromu (Rahminde Kist) teşhis kondu. Çocuk sahibi olmak çok istiyordu bende tam aile birliğimizin olduğuna (sürekli evi terk etmesinden) inanmadığından çocuk istemedim. Şuan bu rahatsızlıkların sebebini ailede yaşanan sıkıntılar nedeniyle oluştuğunu kendisi ve ailesi öne sürüyor. Ben onun ailesi ile beraber olduğu zaman sorun yaşadığımızı, oda benim ailemele beraber olduğum zaman sorun yaşadığımızı öne sürüyorum daha doğrusu aile dengesini bir türlü kuramadık ve etkileri altında kaldık. Aslına bakarsanız ben onu bu rahatsızlıkları ile yalnız başına bırakmak istemiyorum ancak eşim ve ailesi kesinlikle bitmesi taraftarı. Şuan nasıl bir yol çizmeliyim ki en az maddi ve manevi zararla bu durumdan kurtulabiliriz.