Savcılar uçak modundayken telefonun yer tespitini yapabilirler mi
Kız arkadaşımla buluşmaya giderken işlemediğim bir suçtan dolayı darp edilerek işlemediğim suçu kabul ettirmeye çalışıyorlar emniyette kadın getirip teşhis ettiriliyorum olayla hiçbir alakam olmadığı halde sonra hakim beni adli kontrol vererek serbest bırakıyor fakat benim aklımdan çıkmayan şey şu
savcılar belirli tarihlere bakacaklarmış telefonumun konum geçmişine benim o zamanlarda telefonum uçak modundaydı ve bildiğim kadarıyla uçak modunda yer tespiti yapılamıyoru bu da beni çok korkutuyor uçak modundayken savcılık yer tespiti yapabilir mi ? :(
Cevap: Savcılar uçak modundayken telefonun yer tespitini yapabilirler mi (çok önemli)
Bu sorunun hukukla ne alakası var? Tamamen teknik bir soru.
Cevap: Savcılar uçak modundayken telefonun yer tespitini yapabilirler mi
Alıntı:
adalet1234 rumuzlu üyeden alıntı
...
savcılar belirli tarihlere bakacaklarmış telefonumun konum geçmişine benim o zamanlarda telefonum uçak modundaydı (
Savcıların bakacağı o tarihlerin hepsinde mi uçak modundaydı telefonunuz?
Tespit edebilirlerse daha iyi değil mi? Sonuçta zaten suçsuzsunuz ve böylece suçsuzluğunuz kanıtlanmış olacak. Bunda sizi tedirgin eden şey nedir ki? Neden bilinmesini arzu etmiyorsunuz?
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Tespit edebilirlerse daha iyi değil mi? Sonuçta zaten suçsuzsunuz ve böylece suçsuzluğunuz kanıtlanmış olacak. Bunda sizi tedirgin eden şey nedir ki? Neden bilinmesini arzu etmiyorsunuz?
Şenol bey, siz sorudan arzu etmediği sonucuna varmışsınız. Ben ise arzu ettiği sonucunu çıkartıyorum.
Alıntı:
karavelioglu rumuzlu üyeden alıntı
Şenol bey, siz sorudan arzu etmediği sonucuna varmışsınız. Ben ise arzu ettiği sonucunu çıkartıyorum.
Doğru, soru o şekilde de anlaşılabiliyor.
Sürekli uçak modunda da olsa Google'da bulunma ihtimali var. https://support.google.com/accounts/.../3118687?hl=tr adresinin incelenmesini önereceğim. Umarım burada kayıt vardır.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Savcıların bakacağı o tarihlerin hepsinde mi uçak modundaydı telefonunuz?
Hayır mesela ocak 11 de cinsel saldırı olayı olmuş o sırada arkadaşlarımla buluşacağım için telefon görüşmesi yapıp beni alacakları yere doğru gittim daha sonra da cafeye gittik o zaman uçak modun da değildi ama diğer saldırı olayların da büyük ihtimalle uçak modundaydı ama facebooktan vs yaptığım konuşmalar ve paylaşımlar var.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Çok sağolun. 11 ocak ve başka bir tarih çıktı işe yarayabilir teşekkür ederim.